Home Stiri Gina Pistol vorbește despre durerea pe care o are în suflet de mult timp

Gina Pistol vorbește despre durerea pe care o are în suflet de mult timp

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 477 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol, în urmă cu doar câteva zile, a făcut un rezumat al ultimului an din viața sa, dând de înțeles cât de schimbată este viața sa acum, de când a devenit mamă.

„A mai trecut un an, an în care nu am fost cea mai bună EU. Lui nu i-am fost iubită bună. Nici soră bună fratelui. Nici mamei mele cea mai bună fiică. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietenă. Sinceră să fiu, nici nu am încercat. N-am fost nici măcar bună cu mine. Anul ăsta, m-am pierdut de multe ori și m-am regăsit de puține. Anul ăsta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Și, cu toate astea, am făcut ceva bine. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să fiu o mamă bună pentru fiica mea.


Anul ăsta, în schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mamă și noi, @smiley_omul, am devenit mai uniți.
Vă doresc sănătate la minte, trup și, mai ales, la suflet. Să aveți un an bun!?”, a scris aceasta în mediul online.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, «Când o să ai și tu un copil?», «Când ai de gând să faci și tu un copil?», «De ce nu ai un copil la vârsta asta?», întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0.1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care, oricum, încercam să o mențin cu greu în sufletul meu, și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam: «Când o să fiu pregătită », «Când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a spus Gina pe pagina sa de Instagram, în urmă cu puțin timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies