Home compatibilitate zodii Atenție la Mercur retrograd în zodia Balanță. Vor trece peste această perioadă complicată doar cei care ascultă de sfatul astrelor

Atenție la Mercur retrograd în zodia Balanță. Vor trece peste această perioadă complicată doar cei care ascultă de sfatul astrelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 658 views
Atentie la Mercur retrograd in zodia Balanta. Vor trece peste aceasta perioada complicata doar cei care asculta de sfatul astrelor
  • Berbecii vor fi sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care vor comunica
  • Racii sunt sfătuiți să acorde o mare atenție prietenilor
  • Săgetătorii sunt sfătuiți să fie mai diplomați

Berbec
Berbecii vor fi sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care vor comunica, deoarece riscă să aducă în discuție anumite subiecte ce pot duce într-o direcție total neplăcută. Nativii trebuie să fie foarte atenți la cuvintele pe care le vor alege.

Taur
Taurii vor lua problema în propriile mâini și nu se vor lăsa până în momentul în care nu o vor soluționa așa cum trebuie. Nativii au întâmpinat unele dificultăți și sunt conștienți că doar ei le pot face să dispară.

Gemeni
Gemenii vor trebui să ia o decizie importantă de care au fugit ceva timp, dar care nu mai poate fi amânată. Deoarece nu sunt siguri cum vor proceda și la ce rezultate să se aștepte, aceștia au preferat să tragă de timp.

Rac
Racii sunt sfătuiți să acorde o mare atenție prietenilor, deoarece s-ar putea să afle lucruri ce le-au fost de foarte multe ori ascunse. Nativii au trecut de câteva ori peste anumite momente neplăcute, folosind scuza că sunt persoanele cele mai apropiate lor.

Leu
Leii vor primi un cadou, ceea ce îi va face să se simtă foarte bine și să uite, pentru o perioadă, de grijile pe care le au. Nativii vor primi ceva ce își doreau mereu, dar nu vor ști din partea cui.

Fecioară
Fecioarele vor face un pas important în cariera lor, deoarece vor decide să își schimbe locul de muncă. Nativii au nevoie de o schimbare majoră în viața lor și au decis ca sectorul profesional să fie cel cu care să înceapă.

Balanță
Balanțele vor pleca într-o aventură, întrucât își vor lua inima în dinți și vor lua o decizie de care au fugit până acum. Nativii vor avea foarte multe lucruri de câștigat de pe urma acestei experiențe.

Scorpion
Scorpionii vor continua să-și țină secretele departe de urechile tuturor, întrucât știu foarte bine că sunt înconjurați de trădători și nu își doresc ca nimic din ceea ce este personal să fie cunoscut de cei din jur.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiți să fie mai diplomați și să-și aleagă mereu cuvintele cu foarte mare atenție, pentru a nu avea de suferit ulterior.

Capricorn
Capricornii vor fi sfătuiți să facă în așa fel încât să achite mai repede datoriile pe care le au, deoarece cu cât vor lăsa timpul să treacă mai mult, cu atât acestea se vor aglomera.

Vărsător
Vărsătorii vor începe să dea dovadă de mult mai multă creativitate la locul de muncă, ceea ce le va oferi șansa de a se face remarcați extrem de repede.

Pești
Peștii vor face o schimbare radicală în modul în care se comportă, deoarece vor înțelege că doar maturitatea și implicarea îi pot ajuta să evolueze și să aibă o relație mai eficace cu cei din jur…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed