HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce fel de mamă ești în funcție de semnul tău zodiacal

Ce fel de mamă ești în funcție de semnul tău zodiacal

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Ce-fel-de-mamă-ești-în-funcție-de-semnul-tău-zodiacal.jpg

Chiar dacă astrologia nu reprezintă punctul tău major de interes, aceasta îți oferă mereu anumite indicii despre caracterul tău, din numeroase puncte de vedere. Chiar și atunci când vine vorba de tine ca mamă, semnul tău zodiacal își lasă amprenta asupra acestui aspect.

Iată ce fel de mamă ești sau vei ajunge să fii, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Fire independentă, femeia Berbec va continua să fie la fel chiar și după ce va ajunge să fie mamă. Aceasta va avea mereu nevoie de timp care să-l umple numai cu activități ce-i sunt rezervate doar ei, motiv pentru care există șanse ca și copiii să-i calce pe urme.

Taur

Femeia Taur va aduce mereu stabilitate în viața familiei sale, chiar și odată ce va ajunge în postura de mamă, sau dacă o ocupă deja. Copilul femeii Taur va fi unul dintre cei mai responsabili, iar regulile vor reprezenta mereu ceva sacru pentru el.

Gemeni

Firea mamei Gemeni este mereu asemănătoare cu cea a unei tinere. Aceasta este mereu la curent cu ultimele inovații tehnologice și ține pasul cu acestea. Este o mamă modernă însă va putea avea mici dificultăți în a-i impune limite copilului său.

Rac

Mama Rac este o mamă grijulie și este foarte devotată celor dragi. Datorită instinctului matern foarte dezvoltat, aceasta este foarte protectoare și mereu va sări în ajutorul copiilor săi când aceștia se vor confrunta cu greutăți.

Leu

Femeia Leu va ține mereu  pasul cu copilul ei când va ieși prin parc cu acesta și va derula unele dintre cele mai interesante jocuri și activități. Aceasta nu se arată niciodată obosită și este dispusă mereu să ofere mai mult.

Fecioară

Fiind o fire destul de critică, femeia Fecioară va acorda mare atenție copilului său și se va asigura că acesta va deprinde cele mai bune obiceiuri de la ea. Copilul femeii Fecioară va avea numai lucruri bune de învățat de la aceasta, însă tendința de a judeca va veni la pachet.

Balanță

Balanța în rolul de mamă nu va exagera niciodată cu protecția și regulile stricte. Va oferi cea mai bună educație copilului ei și-l va lăsa să vadă ce e bine și ce nu. Cultura pe care o transmite mama Balanță copilului ei este una dintre cele mai puternice și va avea mereu răbdare cu acesta.

Scorpion

Femeia Scorpion în rolul mamei va fi o persoană destul de greu de înțeles. Prezența impunătoare a acesteia și stările emoționale oscilante vor fi cam de greu de descifrat de către copilul ei.

Săgetător

Pofta pentru aventură a femeii Săgetător se va răsfrânge și asupra felului în care va fi aceasta percepută de către copilul ei. Experiențele pe care i le va oferi acestuia vor fi unele dintre cele mai diverse, dar trebuie să aibă grijă să nu meargă prea departe.

Capricorn

Mama Capricorn va fi ca o eroină pentru copilul ei. Aceasta va fi extrem de muncitoare, rezistentă și gata să facă orice pentru copilul ei și pentru siguranța lui. Seriozitatea este singurul element care poate reprezenta un punct în minus, dar nu unul prea mare.

Vărsător

Datorită spiritului liber al femeii Vărsător, aceasta va fi catalogată ca o mamă ieșită din comun sau chiar ciudată. Relația mamă-copil nu va fi una foarte strictă, fiind văzută mai mult ca o prietenă decât ca o mamă…

Pești

Femeia Pești va fi genul de mamă care oferă iubire necondiționată și rămâne loială familiei indiferent de situație. Familia reprezintă cel mai de preț lucru pentru aceasta și niciodată nu o va pune pe locul doi!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed