HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce păcat guvernează zodia ta?

Ce păcat guvernează zodia ta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Ce-pacat-guverneaza-zodia-ta.jpg

Astrologii indică pentru fiecare zodie cea mai frecventă greșeală pe care o comit nativii. Ține cont de recomandările lor pentru a corecta greșeala și a nu o mai repeta!

 1. Berbec

Crima – nu este vorba actul dus la extrem de a lua efectiv viața cuiva, ci se referă la modul agresiv în care răspunzi când cineva nu este de acord cu tine și te provoacă. Este bine să crezi în ideile tale, însă fii mai cumpătat în reacții și nu exploda, mai ales în discuțiile cu cei apropiați, deoarece poți pierde relația cu ei.

 1. Taur

Lăcomia – vrei tot timpul să te răsfeți cu ceva frumos și alegi mereu lucrurile scumpe care te scot în evidență, iar de fiecare dată simți nevoia de mai mult, chiar dacă pe multe dintre ele nu le folosești. Fii mai cumpătat cu cheltuielile, dar și cu alimentația deoarece excesele nu îți fac bine!

 1. Gemeni

Minciuna – ești obișnuit să porți diferite măști pentru a-i mulțumi pe ceilalți. Fără să îți dai seama, treci de la o stare la alta, nu ești sincer în diverse situații și uneori te dai de gol. Fii mai rezervat și acordă mai multă atenție atitudinii față de ceilalți pentru a nu-ți pierde credibilitatea!

 1. Rac

Zeii falși – ajungi să te îndrăgostești de persoane pe care nu le cunoști mai deloc și le acorzi toată încrederea, ajungând să transformi simpatia în obsesie. Concentrează-te mai mult pe tine și învață să te apreciezi mai mult pentru a nu mai căuta iubire în exterior!

 1. Leu

Mândria – ai tendința să devii arogant în anumite situații și ajungi să îi intimidezi pe cei din jur. Este bine să ai o părere bună despre tine și să acționezi cu încredere, dar fii mai atent la ce transmiți când acționezi cu mândrie, deoarece poți răni pe cineva drag.

 1. Fecioara

Invidia – ai o părere foarte bună despre tine și te deranjează dacă întâlnești pe cineva cel puțin la fel de descurcăreț ca tine. În acel moment scapi lucrurile de sub control, deoarece te lași copleșit de invidie și te gândești deseori la răzbunare. Este bine să fii mai detașat și să îți vezi de treburile tale!

 1. Balanța

Răutatea – tratezi totul superficial și apreciezi doar frumusețea și bogăția. Respingi oamenii care nu au de oferit nimic dintre cele două și pierzi din vedere alte abilități. Ar fi bine să analizezi mai în profunzime deoarece poți avea multe de pierdut.

 1. Scorpion

Patima – nu te poți implica într-o relație pe termen lung, deoarece te plictisești prea repede și cauți mereu altceva nou. Uneori, preferi alcoolul pentru senzația plăcută pe care ți-o oferă. Încearcă să analizezi mai bine înainte de a intra într-o relație, deoarece riști să îți pierzi credibilitatea.

 1. Săgetător

Adulterul – îți place să zbori din floare în floare și să experimentezi senzații, te încarci cu energie din aceste experiențe însă este posibil la un moment dat să constați că ești singur și să nu poți cere ajutor de la nimeni. Gândește-te mai bine înainte să-ți înșeli partenerul doar pentru o sclipire de moment.

 1. Capricorn

Egoismul – ai tendința să ignori nevoile celorlalți cât timp ești în regulă și nu ai nevoie de nimic. Deși ești foarte conectat în prezent, nu cunoști empatia și nici recunoștința. Este bine să te gândești și la cei care te ajută, pentru a-i ține aproape!

 1. Vărsător

Limitarea – Te consideri expert în orice domeniu și impui soluțiile pe care le-ai găsit doar tu, fără a lua în calcul și alte posibilități poate mai eficiente. Se recomandă să fii mai deschis și să iei în calcul că încă nu le știi pe toate și e posibil să ai nevoie și de ajutorul altora…

 1. Pești

Lenea – încearcă să te concentrezi mai mult pe a face ceva concret, deoarece visezi mult și nu realizezi lucruri. Este bine să ai ca prioritate munca, pentru a-ți asigura o situație financiară stabilă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed