Home compatibilitate zodii Ce trebuie să faci ca să-ți ții bărbatul lângă tine în funcție de zodie

Ce trebuie să faci ca să-ți ții bărbatul lângă tine în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 4 minute timp de citit
Ce trebuie sa faci ca sa-ti tii barbatul langa tine in functie de zodie

Se spune că cine îți este destinat să-ți fie alături, să te însoțească pe drumul vieții, o va face indiferent de situații, de crizele care pot apărea în relație; altfel spus, îți va fi alături necondiționat.

Însă suntem conștiente toate de faptul că trebuie să apelezi și la anumite strategii pentru a-ți ține bărbatul lângă tine. Care sunt acestea în funcție de zodia lui? Află din acest articol toate secretele la care trebuie să apelezi!

Berbec

Bărbatul Berbec nu are nevoie de prea multe lucruri ca să fie constant alături de tine. Trebuie să îi acorzi spațiul său, momente în care să poată fi singur cu gândurile sale, pentru că astfel îi vei da sentimentul de siguranță și încredere din partea ta către el.

Taur

Deși nu își expun latura romantică, Taurii au nevoie de foarte multe dovezi de afectivitate din partea ta, astfel încât să îți rămână alături. Așa că ai grijă să îl mângâi constant pe nativul din Taur, să îl săruți, să îi oferi momente relaxante doar prin simple atingeri, dar care pentru el vor conta enorm.

Gemeni

Pentru ca bărbatul Gemeni să rămână lângă tine, acesta trebuie să îți simtă în mod constat interesul pentru tot ceea ce i se întâmplă. Astfel, ai grijă să îl întrebi cu regularitate detalii despre el, despre ceea ce face zilnic, în așa manieră încât să vadă cât de mult înseamnă pentru tine.

Rac

Bărbatul Rac este dependent de momente romantice, așa că ai grijă să fii cât mai drăgăstoasă cu el, să îi dăruiești lucruri care îl interesează sau de care este pasionat. Aceste atenții vor conta foarte mult pentru acesta, motiv pentru care îl vei putea ține lângă tine mereu.

Leu

Bărbatul Leu este destul de dificil de ținut lângă tine pentru o lungă perioadă, însă nu imposibil. Pentru ca acesta să poată rămâne lângă tine trebuie să îi demonstrezi constant că îi ești fidelă, trebuie să te comporți cu el ca și cum ar fi cea mai importantă persoană din univers. Doar așa îl poți ține lână tine.

Fecioară

Ai grijă cu acțiunea de control excesiv asupra unui bărbat Fecioară, pentru că asta detestă cel mai mult. Demonstrându-i că ai încredere în el, în deciziile pe care le ia și acțiunile pe care le face, se va simți în siguranță alături de tine, te va percepe ca fiind matură, motiv pentru care nu ar avea vreun motiv anume să plece de lângă tine.

Balanță

Bărbatul Balanță este o fire echilibrată și îi place să se simtă în siguranță alături de o femeie. Însă, pentru a rămâne alături de aceasta, trebuie să observe în ea lipsa vulgarității, deoarece vulgaritatea îl deranjează teribil. Așadar, dă dovadă de rafinament și clasă pentru ca un bărbat Balanță să rămână lângă tine!

Scorpion

Dacă vrei să ții alături de tine un bărbat Scorpion, ai grijă să nu exerciți presiune asupra lui, pentru că asta îl va îndepărta definitiv și irevocabil de tine. În cazul unui Scorpion, trebuie să ai grijă să îi câștigi încrederea, pentru a afla tot ceea ce îți dorești de la el, a afla ceea ce îl macină și problemele pe care le are. Odată pasul acesta depășit, bărbatul Scorpion va rămâne lângă tine.

Săgetător

Pentru a ține lângă tine un bărbat Săgetător, trebuie să fii spontană, să nu planifici totul minuțios. Lucrurile care se întâmplă hazardat sunt cele care păstrează focul pasiunii aprins în relația cu un Săgetător.

Capricorn

Pentru a ține lângă tine un bărbat Capricorn, trebuie să îi dovedești faptul că ești o persoană matură, capabilă de a-și controla reacțiile adolescentine. Asta îi va da siguranță în tine și în relația voastră.

Vărsător

Vărsătorul are nevoie de spațiu, motiv pentru care a îi oferi momente de intimitate este un atu pentru a îl ține lângă tine. În acest fel va simți libertatea necesară în cuplu, cea care îl va face sigur pe sentimentele tale pentru el…

Pești

Pentru a ține lângă tine un bărbat Pești, trebuie să îți arăți latura romantică ori de câte ori ai ocazia. Dă dovadă de sensibilitate, oferă-i momente romantice, astfel încât să simtă iubirea ta pentru el.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies