Home Stiri Alina Sorescu face primele declarații despre posibilul divorț dintre ea și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu face primele declarații despre posibilul divorț dintre ea și Alexandru Ciucu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

După ce au împlinit zece ani de căsnicie, mai multe zvonuri au început să circule prin presă. Așa se face că mai multe persoane au început să spună că cei doi sunt în pragul divorțului, deși au doi copii împreună. Alina Sorescu a făcut primele declarații, dar răspunsurile nu au fost foarte clare.

„Eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni televizate.

„Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră, așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele, pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, Alina nu a confirmat sau infirmat nimic legat de divorț, iar oamenii încă se întreabă cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul său.

În urmă cu patru ani, artista le-a oferit un interviu celor de la adevarul.ro și a vorbit despre cât de mult înseamnă familia pentru ea.
„Şi eu m-am schimbat eu foarte mult. Sunt mulțumită că, până la 30 de ani, pe care îi voi împlini în vară, am deja doi copii. Un lucru pe care mi-l propusesem acum ceva vreme şi care s-a împlinit întocmai. Au fost nişte ani foarte alerţi pentru mine, în care am recuperat cumva tot timpul pe care nu mi-l acordasem până atunci, din punct de vedere personal şi al dezvoltării mele ca om. Au fost cei mai plini, dar şi cei mai frumoşi, în care am reuşit să îmbin familia cu profesia, ceva ce nu credeam vreodată că va fi posibil”, a declarat vedeta…
Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies