Home Horoscopcompatibilitate zodii Cele 3 zodii care vor înșela cel mai mult în 2017

Cele 3 zodii care vor înșela cel mai mult în 2017

autor Elena Yvette
304 vizualizari

Dacă până acum nu prea au dat curs ispitelor, în 2017 acești nativi nu mai fac față provocărilor, ajungând să-și înșele partenerii când se vor aștepta mai puțin. Se vor lăsa duși de val și nu vor reveni cu picioarele pe pământ decât după ce se va consuma idila.

Cele-3-zodii-care-vor-înșela-cel-mai-mult-în-2017

Deși va fi târziu să mai îndrepte lucrurile, aceștia vor încerca măcar să ascundă escapadele romantice de persoana iubită, pentru a avea în brațele cui să se consoleze când relația pasageră va lua sfârșit.

1. Vărsătorii vor for fi campioni la înșelat în anul 2017. Veți pleca într-o delegație neprevăzută, sau cel puțin așa va ști partenerul de viață, care se va vedea nevoit să își anuleze planurile. Deși veți încerca să vă luați revanșa, nu veți ajunge acasă decât târziu în noapte, invocând scuza că veți avea de lucrat peste program. Vă veți potoli o perioadă, după primele două escapade, din cauză că partenerul v-a găsit niște mesaje suspecte în telefon, dar vă veți relua obiceiurile în vară, când vă veți face un abonament la cea mai mare piscină din oraș.

2. Peștii se vor juca cu focul, chiar și după ce s-au ars de câteva ori. Deși partenerul de viață v-a surprins în timp ce flirtați cu câțiva necunoscuți pe Internet, a funcționat promisiunea „nu se va mai repeta”. După câteva săptămâni în care ați gătit și ați dat cu aspiratorul pentru a vă fi trecută cu vederea greșeala, veți decide că e timpul să vă reluați vechiul obicei. Numai că de această dată veți fi mult mai precaut și vă veți descărca pe telefon un cititor de amprentă, pentru a nu mai fi prins în flagrant. Deși nu va avea dovezi clare, partenerul va simți că v-ați distanțat, iar dacă nu aveți grijă să vă impuneți o limită a discuțiilor în mediul online, s-ar putea ca următorul Revelion să vă prindă singur, iar sărutul de la miezul nopții se va transforma în câteva emoji-uri…

3. Leii, rebeli din fire, își vor găsi în sfârșit jumătatea în 2017. Asta însă nu îi va face să uite de burlăcie, iar de multe ori vor călca strâmb. După ceva timp, vor uita de zilele în care promiteau iubire veșnică, iar fiecare noapte petrecută în oraș cu prietenii va fi prilejul unei noi aventuri. Micile escapade nu vor constitui însă mari probleme, pentru că vor reuși să ascundă toate indiciile. Apogeul îl va reprezenta însă perioada verii, când vor merge să lucreze într-o altă țară sau într-un alt oraș. Departe de persoana căreia i-au declarat iubirea, își vor face de cap cu orice ocazie, fiind convinși că nu vor avea cum să dea de bucluc. Dacă sunteți născut în această zodie, ar fi bine să nu vă întindeți mai mult de cât vă este pătura, pentru că nu știți când pe partenerul lăsat acasă îl apucă dorul de dumneavoastră și hotărăște să vă facă o vizită-surpriză.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies