Homecompatibilitate zodii Cum poti să-l cucerești în funcție de zodie

Cum poti să-l cucerești în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/Cum-poti-sa-l-cuceresti-in-functie-de-zodie.jpeg

Cu toții am vrea să știm cum putem cuceri persoana de care suntem îndrăgostiți, iar zodiacul și compatibilitatea dintre zodii ne pot ajuta. Mai jos vă prezentăm cum poți cuceri pe cineva în funcție de zodia pe care o are.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt curajoși, energici și optimiști. Ca să îl cucerești pe un nativ Berbec, discută cu el despre visurile tale, despre aspirațiile legate de carieră și despre ceea ce faci să îți atingi obiectivele. De asemenea, trebuie să ții pasul cu el, pentru că este foarte competitiv.

Taur

Un lucru important pe care trebuie să faci ca să cucerești un nativ din zodia Taur e să îi dovedești că ești loială. Trebuie să îi arăți că ești pregătită să ai o relație serioasă. Îi poți găti cina, plănui o seară de filme sau chiar să aduci micul dejun la pat.

Gemeni

Ca să cucerești un nativ din zodia Gemeni, trebuie să ai grijă să nu se plictisească. Așadar, trebuie să îi arăți că ești spontană și gata de aventuri. Plănuiește un weekend plin de aventuri, surprinde-l cu o cină romantică spontană, alegeți un nou hobby împreună sau orice care să îl distragă de la rutina zilnică.

Rac

Tot ce trebuie să faci să câștigi inima unui Rac e să ai grijă de el și să îl răsfeți. Racii au nevoie de timp să își deschidă sufletul în fața altor persoane, așa că fii mereu alături de el, răspunde-i la mesaje sau apeluri când are nevoie de tine.

Leu

Nativul din zodia Leu este puternic, pasional și charismatic. Ca să îl cucerești, trebuie să crezi în tine însăți, să ai încredere în tine însăți la fel cum el are în el însuși. De asemena, trebuie să fii atentă la el, să te asiguri că știe că e uimitor la tot ce face.

Fecioară

Un lucru important pe care trebuie să faci să cucerești un nativ din zodia Fecioară e să îi arăți că îi înțelegi nevoile. De asemenea, e bine să flirtezi cu el, dar și să vorbești deschis despre orice. Încearcă să faci lucruri amuzante cu el, să îi pui un zâmbet pe față.

Balanță

Pentru a cuceri un nativ Balanță, trebuie să îi arăți cât de ușor abordabilă și adaptabilă ești, deoarece sunt persoane spontane. Un alt aspect e să îi arăți că ești altruistă și grijulie, că ai o inimă bună și plină de compasiune, care se gândește mereu la alții.

            Scorpion

Nativul Scorpion este cel mai pasional din zodiac, astfel că drumul spre inima lui e prin exprimarea fizică. Ideale ca să îi arăți ce simți sunt masajele, ținutul de mână sau făcutul baie împreună.

Săgetător

În mare, tot ce trebuie să faci e să îl faci să simtă că nu îl vei încătușa în relație. El are nevoie de libertate, deci dacă îl faci să se simtă în siguranță când explorează, când face lucruri singur, îl vei cuceri.

Capricorn

Ca să cucerești un Capricorn, trebuie să fii ca el, deoarece acești nativi se simt în siguranță cu persoane care le aseamănă. Reflectă-i limbajul corpului, atitudinea și limbajul și va simți că ești ca el.

Vărsător

Pentru a cuceri un Vărsător, trebuie să îi stimulezi mintea. Trebuie să îi arăți că poate discuta cu tine despre orice. De asemenea, fii simplă, deschisă, să simtă că îi apreciezi compania. Întreabă-l despre ziua lui, oferă-i din timpul tău, integrează-l în activitățile tale, de exemplu, mersul la cumpărături…

Pești

Nativul Pești este romantic, astfel că trebuie să îi oferi ceva care să însemne ceva pentru el. Oricând va utiliza acel cadou, se va gândi la tine, la cât de grijulie ești. Surprinde-l cu o cină romantică, scrie-i o scrisoare, fă orice ca să știe că te gândești la el și că îl înțelegi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed