Home Stiri Mondene Culiță Sterp, mesaj pentru Carmen de la Sălciua: „Credeam că eşti a opta minune a lumii”

Culiță Sterp, mesaj pentru Carmen de la Sălciua: „Credeam că eşti a opta minune a lumii”

autor Negriu Elena
1,5K views

Culiță Sterp a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant pentru Carmen de la Sălciua.

Cu toate că nu a dat nume, este evident că s-a referit la aceasta. Mesajul i-a surprins pe fani, majoritatea considerând că artistul încă mai are sentimente de dragoste pentru Carmen de la Sălciua. Toți care îi admiră și le apreciază muzica au spus că formau o pereche frumoasă și au fost șocați, la acea vreme, de vestea separării.

Acum, un an mai târziu de când a avut loc despărțirea, atât Carmen de la Sălciua, cât și Culiță Sterp se află fiecare pe drumul său și încearcă să se axeze pe aspectele frumoase ale vieții.

În mesajul său plin de profunzime, Culiță Sterp rememorează cu nostalgie lucrurile petrecute în anul care a urmat despărțirii, care au fost atât plăcute, cât și neplăcute.

Acesta a precizat faptul că timp de trei ani, cât au fost căsătoriți, el a considerat-o drept a opta minune și simțea că timpul stătea pe loc atunci când era cu ea.

„Azi este un an, an în care s-au întâmplat extrem de muulte conflicte, cuvinte (etc.). Treceau zile, nopţi, luni, săptămâni, chiar ani, trei ani, în care eu credeam că ești a opta minune din întreaga lume. Erau şi momente în care mai ziceam că se oprește timpul când ești cu mine”, a scris Culiță Sterp.

Acesta este însă resemnat că circumstanțele nu au fost favorabile căsniciei lor, iar în prezent fiecare se află pe un drum diferit, care poate se va dovedi a fi benefic pentru fiecare în parte…

„Acum, azi am luat totul pe un alt drum și poate că e mai bine așa”, a mai scris acesta…

Cu toate că fanii încă mai speră la o împăcare, lucrurile par a fi însă extrem de clare pentru cei doi artiști.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed