HomeHoroscopcompatibilitate zodii De ce nu ai găsit încă prințul pe cal alb și ce are de spus zodia ta în această privință

De ce nu ai găsit încă prințul pe cal alb și ce are de spus zodia ta în această privință

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/De-ce-nu-ai-găsit-încă-prințul-pe-cal-alb-și-ce-are-de-spus-zodia-ta-în-această-privință.jpg

Uneori, ai impresia că acel prinț pe cal alb, de care tot vorbește toată lumea, s-a pierdut undeva pe drum și nu mai găsește calea către tine.

Te lovești de multe semne de întrebare din cauza faptului că nu ți-ai găsit încă jumătatea? Iată ce are de spus în această privință semnul tău zodiacal.

Berbec

Setea de independență este probabil piedica ta în această situație. Chiar dacă îți dorești mereu să fii pe cont propriu, uneori trebuie să ai un tovarăș de drum în viață, iar acesta poate fi chiar partenerul tău.

Taur

Nu înceta să depui eforturi în ceea ce privește dezvoltarea propriei persoane. Chiar dacă ai deja o relație, nu trebuie să te neglijezi crezând că baza este deja una solidă. Aceasta poate fi oricând afectată dacă nu te îngrijești așa cum se așteaptă partenerul tău.

Gemeni

Probabil orientarea ta spre experimentare lasă de dorit, iar din această cauză starea de bine și zona de confort reprezintă piedica ta principală și te ține mereu în loc. Fii deschisă mereu la idei și propuneri noi și nu te comporta ca o bătrână.

Rac

Fii atentă la ce subiecte de discuție abordezi, în special în primele momente din relație. Dacă lași urme de îndoială încă de la început, să nu te aștepți ca lucrurile să evolueze înspre bine, mai ales pe o perioadă mai îndelungată.

Leu

Nu te încăpățâna să ai mereu dreptate și să câștigi orice luptă. Dacă vrei să fii mereu fruntașă și să ai dreptate, s-ar putea să te trezești cu războiul pierdut. Învață să lași de la tine și nu încerca să domini mereu.

Fecioară

Dacă nu depui eforturile necesare și te arați dezinteresată înainte ca relația să înceapă, s-ar putea să nici nu o trăiești. Chiar dacă ești mai timidă în a-ți exterioriza sentimentele, ar fi bine măcar să dai un indiciu că s-ar putea să iasă ceva.

Balanță

Ai obiceiul prost de a alege parteneri care încă mai au mult de lucrat la aspectele ce țin de relația amoroasă. Punctele minus nu sunt neapărat la tine, însă partenerii pe care-i alegi au multe aspecte de îmbunătățit.

Scorpion

La tine e totul sau nimic, motiv pentru care de multe ori nu te alegi cu nimic. Încearcă să nu ai mereu așteptări prea mari, pentru că s-ar putea să rămâi cu ele și partenerul să fie mereu un element lipsă din viața ta.

Săgetător

Uneori, standardele tale sunt mult prea sus poziționate și vezi toate defectele unui posibil partener, însă șansele ca să te înșeli sunt destul de mari. Lași impresia că nimeni nu este destul de bun pentru tine, motiv pentru care ar fi bine să lucrezi la acest aspect.

Capricorn

Atitudinea ta rece, care este prezentă o mare parte din timp la tine, este principala ta piedică. Dacă nu vezi un semn care să îți indice ceva sigur, nu prea pari interesată, însă niciodată nu știi unde anume se poate ajunge dacă nu lași lucrurile să se întâmple și ești rigidă din acest punct de vedere.

Vărsător

Ai mereu ceva de obiectat, iar acest lucru nu este neapărat unul bun. Chiar și atunci când nu este cazul, tu tot găsești un nod în papură. Ar trebui să iei măsuri în această privință și lucrurile ar putea fi diferite pe viitor…

Pești

Uneori, îți este greu să lași trecutul în urmă și să mergi înainte. Acest lucru poate fi destul de evident, iar un posibil partener nu s-ar simți comod din această cauză. Nu mai privi înapoi, ci mergi înainte fără să tot întorci capul!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed