HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Atitudinea ta la începutul unei relații în funcție de zodie

HOROSCOP: Atitudinea ta la începutul unei relații în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 3 minute timp de citit

Orice început de relație ne scoate puțin din zona noastră de confort și ne face să ne comportăm ușor diferit față de cum ne comportăm de obicei. Fie ne simțim puțin incomode, fie avem impresia că deja a trecut ceva timp și că ne permitem să spunem și să facem orice.

Iată ce are de spus zodia ta referitor la atitudinea pe care o ai la început de relație!

Berbec

Ești plină de energie și fericire. Ai impresia că toate problemele tale au dispărut și că nu ți se poate întâmpla nimic rău, atât timp cât îl ai lângă tine pe Făt-Frumos. Dragostea ta este arzătoare, dar cu toate acestea nu îți pierzi simțul logic.

Taur

Cauți plăcerea și tinzi să te lași dusă de val. Nu ești dispusă să renunți la control și cauți să primești satisfacția căutată. Dacă ajungi să găsești persoana ideală, primele momente ale relației vor fi foarte aprinse.

Gemeni

Încă de la începutul relației te vei atașa destul de mult față de partener. Ideea de a rămâne singură te înspăimântă, motiv pentru care încerci încă de la început să-i demonstrezi cât de multe ai să-i oferi.

Rac

Te dăruiești cu totul fără a sta pe gânduri în acest sens. Iubești intens, dar, cu toate acestea, nu-ți pierzi capul și nu dai deoparte scutul tău de apărare. Cauți un partener puternic, iar odată ce-l găsești, încerci să faci lucrurile să dureze cât mai mult.

Leu

Chiar dacă iubești libertatea, odată ce ajungi să îți canalizezi iubirea față de un partener, începi să uiți de aceasta și te implici trup și suflet în relație. Ești loială încă de la început și ajungi să iubești cu mare foc.

Fecioară

Atitudinea ta poate genera mici frustrări partenerului în primele momente ale relației. Acesta nu va reuși să identifice care sunt gândurile și sentimentele tale, iar acest lucru-l va nedumeri într-o oarecare măsură.

Balanță

Mereu tinzi să analizezi orice mic detaliu la un partener, iar dacă îți dai seama că acesta nu „corespunde” așteptărilor tale, nu te vei sfii să-i spui adio chiar dacă au trecut doar câteva zile de când sunteți împreună. Știi ce vrei și cauți să găsești stereotipul bărbatului ideal.

Scorpion

Dramatizezi destul de mult la început de relație, dar, cu toate acestea, oferi și pasiune, pentru ca interesul partenerului să nu se stingă față de tine. Tinzi să domini, însă nu exagerezi niciodată din acest punct de vedere.

Săgetător

Nu ai niciun fel de inhibiții și nu te ferești de absolut nimic. Din primele clipe de relație îți arați adevărata față și nu te ascunzi după deget. Cine te place, te place așa cum ești și nu purtând o mască, pe care, la un moment dat, tot trebuie să o dai jos.

Capricorn

Încă de la început ai o imagine bine întipărită în minte și, dacă realitatea nu corespunde cu aceasta, vei încerca să faci mici modelări. Cu toate acestea, dacă vei observa că nu ai șanse în această direcție, atitudinea ta va deveni una foarte rece și lipsită de interes.

Vărsător

Nu îți place să iei lucrurile pe ocolite și cauți ceva serios și de durată. Îți arați această parte serioasă a ta și nu încerci să amăgești. Cine te place, va trebui să te placă exact așa cum ești, chiar de la început…

Pești

Ești adorabilă, copilăroasă și sensibilă. Oarecum reușești să combini perfect toate aceste elemente, iar partenerul tău va fi atras de acest lucru. Eviți orice mică ceartă, deoarece aceasta te descurajează total la începutul relației.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed