HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cum te dai de gol atunci când înșeli, în funcție de zodie

HOROSCOP: Cum te dai de gol atunci când înșeli, în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Cum-te-dai-de-gol-atunci-când-înșeli-în-funcție-de-zodie.jpg

Fie că ai înșelat sau vei înșela pe viitor, cumva tot vei reuși să te dai de gol la un moment dat, fie mai devreme fie mai târziu. După cum știm, minciuna are picioare scurte și adevărul reușește mereu să iasă la iveală într-un fel sau altul, indiferent despre ce anume este vorba.

Iată cum reușește fiecare zodie să se dea de gol atunci când ajunge să-și înșele partenerul.

Berbec

Deși este considerată o persoană puternică, nativa acestei zodii va reuși să-și piardă foarte repede calmul atunci când va fi întrebată dacă a înșelat sau nu. Șiruri lungi de întrebări vor fi elementul care va reuși să o facă pe nativa acestei zodii să se dea de gol, iar nervii nu vor întârzia să apară.

Taur

O stare tensionată și încordată va reuși să aducă adevărul la suprafață în cazul femeii Taur. Prin această tensiune care va pune stăpânire pe ea, femeia Taur va reuși să dea de bănuit, iar secretul ei nu va mai putea fi păstrat în taină.

Gemeni

Femeia Gemeni va evita cu desăvârșire să abordeze orice subiect care face referire la înșelat, chiar dacă nu este vorba de persoana ei. Acest lucru o va demasca și va scoate la iveală secretul ei ascuns cu privire la acest subiect.

Rac

Dacă vei observa că femeia Rac devine mai rece, este un semn clar că aceasta te înșală. Odată ce aceasta calcă strâmb, șansele ca atitudinea ei să fie la fel de afectuoasă și călduroasă sunt destul de reduse.

Leu

Deși par a fi mereu stăpâne pe ele însele, nativele acestui semn zodiacal ajung să aibă un comportament care lasă mult de dorit odată ce au înșelat. Sentimentul de regret va reuși să le domine oarecum și nu vor reuși să mai țină ascunse faptele săvârșite.

Fecioară

Dacă atitudinea femeii Fecioară începe să de schimbe, este un semn clar că aceasta a călcat strâmb. Odată ce interesul acesteia lasă de dorit, este un semn de îndoială mai mult decât evident.

Balanță

Femeia Balanță reușește destul de bine să ascundă momentele în care aceasta a greșit, iar uneori apelează la mici minciunele pentru a masca ceea ce a făcut. Cu toate acestea, evitarea unor discuții vor da de bănuit și mai devreme sau mai târziu va confesa ceea ce a făcut.

Scorpion

Atunci când înșală, femeia Scorpion va începe să-și critice partenerul și să caute tot felul de „noduri în papură”, chiar dacă nu este cazul. Aceasta încearcă să întoarcă totul împotriva partenerului, lucru care va dezvălui partea întunecată a sa.

Săgetător

Nativele acestei zodii nu se pricep să ascundă indiciile cum că ar avea pe altcineva, motiv pentru care partenerul lor vor reuși să descopere foarte ușor că au călcat strâmb. Mereu vor spune altceva atunci când li se vor adresa întrebări referitoare la acest subiect, ceea ce va ușura munca partenerului lor în a descoperi ceea ce au făcut.

Capricorn

La fel ca femeile Scorpion, nativele acestei zodii apelează la criticare atunci când sunt ele cele care trebuie criticate și chiar certate. Nu vor să recunoască ceea ce au făcut și mereu vor da vina pe partenerul lor.

Vărsător

Dacă ai impresia că femeia Vărsător este mai rece față de tine, acest lucru este un semn clar că te înșală. Aceasta nu mai poate fi la fel odată ce a avut o aventură sau ceva mai mult, motiv pentru care atitudinea și comportamentul ei vor lăsa de dorit…

Pești

Conștiința femei Pești este cea care o va face să recunoască greșeala făcută. Dacă ai impresia că se străduiește să îți facă mereu pe plac, când de obicei nu o face, este un semn de întrebare care nu va putea fi amânat și îți va da de înțeles că a greșit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed