Homecompatibilitate zodii Conjuncția lui Jupiter din luna August va aduce schimbări mari pentru 5 zodii

Conjuncția lui Jupiter din luna August va aduce schimbări mari pentru 5 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 638 views 3 minute timp de citit
Conjunctia lui Jupiter din luna August va aduce schimbari mari pentru 5 zodii
  • Cum te influențează energiile conjuncției în funcție de zodia în care te afli
  • Unele zodii încep o etapă de recunoaștere față de sine, de meditație și de liniște sufletească

În astrologie, planeta Jupiter este planeta norocului și a abundenței. Află ce schimbări se produc și pentru ceilalți nativi în contextul conjuncției lui Jupiter din luna August.

Taurii au parte de schimbări profesionale, Gemenii au o oportunitate inedită de avansare iar Fecioarele au parte de schimbări la nivel mental.

Berbec
Conjuncția lui Jupiter forțează Berbecii să se retragă un pas înapoi deoarece și-au forțat limitele o perioadă îndelungată de timp. Este momentul să vă relaxați și să vă preocupe mai mult partea spirituală.

Taur
Cu prilejul acestui eveniment astrologic vei resimți efectele muncii depuse lunile trecute. Te simți obosit dar este cu folos. Începi propria afacere după ce te-ai străduit luni la rând să îi pui bazele.

Gemeni
Toate sacrificiile pe care le-ai făcut până acum vizavi de locul de muncă se cunosc deoarece a sosit și momentul tău de glorie. Ți se propune o nouă poziție în plan profesional. Începi să privești cu alți ochi și relația de cuplu iar acest eveniment astrologic te influențează în acest sens. Vă doriți să îi arătați persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru voi, așa că vă gândiți serios să treceți la pasul următor al relației, să vă mutați împreună și să întemeiați o familie.

Rac
Conjuncția lui Jupiter aduce pentru Raci o nevoie uriașă de autocunoaștere și meditație. Cu acest prilej, vă rezervați de îndată bilete de avion sau o cameră la hotel, undeva departe. Este benefică o vacanță în momentul de față pentru voi.

Leu
În perioada desfășurării evenimentului astral, vă oficializați relația deoarece este ceea ce simțiți că trebuie să faceți. Familia va fi încântată să vă vadă în sfârșit împlinită și în această etapă a vieții voastre.

Fecioară
De nevoie, o lăsați mai ușor cu munca deoarece puterile fizice și emoționale se apropie de final. Ați muncit din greu, dar totul are o limită. Acceptați invitația unei rude sau prieten de a merge în vacanță, aveți nevoie de timp în care să faceți schimbări la nivel emoțional și mental.

Balanță
Conjuncția lui Jupiter aduce un eveniment fericit în viața dumneavoastră deoarece familia vi se mărește cu un nou membru. Fie că este vorba de un copil sau poate un patruped, acest lucru vă bucură sufletul fiind tot ceea ce aveați nevoie în momentul de față.

Scorpion
Și pentru Scorpioni urmează o perioadă de cugetări și de vindecare emoțională. Vă rezolvați problemele trecutului care vă umbresc prezentul. Vă găsiți un ideal în viața, cel dori de voi, nu de restul lumii.

Săgetător
Conjuncția lui Jupiter vă aduce noi provocări în viața de zi cu zi peste care din fericire, treceți cu brio. Este o perioadă favorabilă unor noi investiții pe plan financiar.

Capricorn
Evenimentul astral aduce Capricornilor o revelație în interiorul lor ceea ce îi face să empatizeze mai mult cu persoanele dragi și să fie mai emotivi.

Vărsător
Evenimentul astral vă încurcă puțin pe plan financiar deoarece vă stopează una dintre sursele de venit. Va trebui să găsiți un mod optim de a vă gestiona cheltuielile.

Pești
Pentru nativii zodiei Pești evenimentul astral le aduce o nouă nevoie, și anume cea de individualitate. Vă doriți să luați viața în piept și să vă descurcați cu forțele proprii…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed