Horoscopul dragostei pentru luna Decembrie: Berbecii spun lucruri pe care nu le-au mai spus de mult

Share

Luna decembrie aduce intimitate și sinceritate; toate semnele zodiacale trec printr-o etapă de mulțumire sufletească în planul sentimental. Racii se relaxează în bucătărie.

Berbecii spun lucruri pe care nu le-au mai spus de mult, Săgetătorii devin lacrimogeni de la emoție, iar Scorpionii se întrec în făcut surprize, conform previziunilor astrale pentru luna decembrie.

Berbec

            Cuvinte pe care nu le-ai mai spus de mult, declarații și mărturisiri sincere, pe toate le spui în decembrie partenerului tău de viață. Parcă este pentru prima dată când îți dai seama câte sacrificii a făcut pentru tine și relație.

Taur

            Chiar dacă unele probleme v-au tot măcinat, în decembrie găsiți împreună resursele sufletești ca să mergeți mai departe și să fiți uniți și împăcați unul cu celălalt. Momentele de sinceritate sufletească vă unesc extrem de mult.

Gemeni

            Clipe liniștite și zile multe de stat în pat cu partenerul de viață, iată rețeta ideală pentru ca relația ta să fie la cote maxime în decembrie! Împărtășești cu persoana iubită gânduri, visuri și faceți planuri de viitor.

Rac

            Fie că faci preparate alambicate, fie că faci simple gustări și cafeaua de dimineață, te relaxezi în bucătărie pentru că vrei să îți vezi partenerul plăcut surprins de ceea ce pregătești pentru el. Decembrie este luna voastră.

Leu

            Acele mici gesturi pe care le faci din inimă, nu foarte costisitoare, dar care să meargă direct la suflet, fac ca legătura dintre voi să fie extrem de puternică în pragul sărbătorilor de iarnă. Fii cu toată inima în relație!

Fecioară

            Vă luați cu multe treburi și aproape că uitați să vă îngrijiți unul de celălalt. În a doua parte a lui decembrie, vei resimți aproape fizic nevoia de îmbrățișări și de momente de intimitate, așa că treburile vor trece pe locul al doilea.

Balanță

            Ești mulțumit până la ceruri de partenerul de viață și de surprizele pe care ți le face. Căldura și spiritul sărbătorilor vă apropie și mai mult și începeți să visați la bătrâneți tihnite cu nepoți în jur.

Scorpion

            Vrei să îi arăți persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine, iar în toată luna decembrie te străduiești să îi faci cadouri și surprize plăcute. Starea de bine și împăcare pe care o transmiți este resimțită din plin de partener și te răsplătește cu aceeași căldură.

Săgetător

            Emoții puternice îți stârnesc lacrimile. Partenerul de viață face gesturi care efectiv te lasă fără cuvinte și nu știi cum să reacționezi. Toate vălurile cad de pe relația voastră și reușiți să vă vedeți așa cum sunteți: frumoși, îndrăgostiți și copilăroși.

Capricorn

            Petreci zile întregi de intimitate în căldura căminului și ai impresia că dacă decembrie ar fi ultima zi din viața ta, nu ai trăit degeaba. Persoana iubită este tot ce puteai avea mai bun și potrivit în lumea aceasta.

Vărsător

            Vrei să îți surprinzi partenerul cu ceva special și îi pregătești un ambient deosebit în casă pentru zilele pe care le are libere. Fericirea plutește în aer și veți face lucruri împreună care vă vor da energie cât pentru un an…

Pești

            Ai în minte de câtva timp o idee pe care vrei să o pui în practică în luna decembrie și ești sigur că vei da pe spate persoana de care ești îndrăgostit. Mobilizarea ta e posibil să fie mult prea mare pentru rezultatele pe care le vei obține.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news