Homecompatibilitate zodii Luna Noiembrie 6 zodii vor simți forța lui Cupidon. Iubire ca-n filme și fluturi în stomac

Luna Noiembrie 6 zodii vor simți forța lui Cupidon. Iubire ca-n filme și fluturi în stomac

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 978 views 4 minute timp de citit
Luna Noiembrie 6 zodii vor simti forta lui Cupidon. Iubire ca-n filme si fluturi in stomac

Dragostea plutește în aer pentru unii nativi ai zodiacului, iar acest lucru nu poate fi decât îmbucurător! Astfel, aceștia vor putea să aibă parte de un sfârșit de toamnă romantic, cu plimbări lungi și multă căldură în suflet!

TAURII se vor îndrăgosti iremediabil atunci când se așteaptă mai puțin, FECIOARELE își vor rezolva problemele din cuplu, iar SĂGETĂTORII vor avea parte de o iubire ca în filme!

BERBEC
Nativul BERBEC are parte de stabilitate în cuplu, iar această situație persistă de mult timp. Se pare că pentru el, Cupidon și-a făcut treaba foarte bine! Acum, tot ce trebuie să facă acesta este să își păstreze relația stabilă și să nu lase invidioșii să intervină, distrugând ceva frumos!

TAUR
Nativul TAUR a lăsat la o parte relațiile amoroase, dat fiind faptul că se simte foarte bine în singurătate. Totuși, luna noiembrie îi va aduce nativului de pământ o surpriză de care va trebui să profite. Astrele îi vor trimite în calea acestuia o persoană care îl va completa și cu care se va simți confortabil, lucruri foarte greu de obținut atunci când vine vorba de un TAUR.

GEMENI
GEMENII nu au timp să se îndrăgostească, deoarece aceștia doresc să se focuseze pe propria lor persoană, să lase la o parte, cel puțin pentru un moment, partea sentimentală. Totuși, singurătatea se pare că le face bine, astfel că nu reprezintă o urgență căutarea unui partener de viață!

RAC
RACUL va trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental, iar acest lucru este alimentat chiar de el însuși. Acesta nu dorește să iasă din zona lui de confort, astfel că refuză să socializeze cu oamenii care par a fi interesați de acesta.

LEU
Nativul LEU își dorește în viața lui o persoană care să îi înțeleagă nevoile și care să îl ajute să evolueze din ce în ce mai mult. Totuși, se pare că astrele nu îl încurajează în această privință, dorindu-și ca nativul să facă schimbări din proprie inițiativă și cu ajutorul propriei persoane, fără a avea nevoie de cineva.

FECIOARĂ
În lunile anterioare, nativul de pământ a avut o relație mai tensionată cu partenerul de viață, iar certurile au fost prezente la ordinea zilei. Totuși, luna noiembrie pare să aducă pace și armonie în casa acestuia, liniștind apele pentru nativul FECIOARĂ și partenerul său de viață. Aceștia vor avea parte de un nou început pe care îl vor îmbrățișa cu fericire!

BALANȚĂ
BALANȚA știe să facă compromisuri de dragul persoanelor dragi, iar acest lucru o ajută să păstreze liniștea în familie. Totuși, aceasta va avea de suferit dacă nu îi va impune partenerului de viață să facă și acesta câteva sacrificii pentru a menține pacea în casă, iar luna noiembrie ar putea să îi aducă anumite probleme în această privință.

SCORPION
Nativul de apă se chinuie din răsputeri să își oficializeze relația, însă lucrurile nu merg prea bine în acest sens. Totuși, nativul nu ar trebui să se descurajeze, deoarece în luna noiembrie, își va da seama dacă merită sau nu să mai continue să lupte pentru ceva ce nu pare a avea un viitor sau va începe să acorde atenție oamenilor care îl apreciază și îl doresc, cu adevărat.

SĂGETĂTOR
Nativul din zodia SĂGETĂTOR are parte de o iubire ca în filme în luna noiembrie, iar acest lucru este alimentat de pasiunea nativului de foc. Acesta știe cum să își facă partenerul fericit, oferindu-i atenția necesară și petrecând timp de calitate împreună. Surprizele romantice sunt foarte apreciate și ajută la menținerea unei relații sănătoase!

CAPRICORN
Nativul CAPRICORN iubește frumos și dorește să treacă la următorul nivel, însă acest lucru ar putea să sperie partenerul de viață al acestuia. Dacă va dori să își materializeze dorința, va trebui să o ia ușor, să nu se grăbească pentru a nu lua decizii pripite și să distrugă tot ceea ce a clădit. Lucrurile bune vin în timp!

VĂRSĂTOR
Nativul de aer este convins că nu are nevoie de nimeni altcineva pentru a fi fericit. Acesta nu are timp să ofere oportunitatea cuiva să îl cunoască, deoarece muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele pe care și le-a setat cu mult timp în urmă, dar pe care le-a tot amânat.

PEȘTI
Fiind o zodie de apă, nativul PEȘTI este un romantic incurabil, iar acest lucru se poate observa de la distanță. Iubește să iubească și să fie îndrăgostit, venerând dragostea în fiecare zi. Deși a avut parte de o perioadă mai întunecată, soarele răsare și pe strada nativului în luna noiembrie, întâlnindu-și sufletul pereche!
Așadar, CUPIDON va fi de partea zodiilor și le va aduce în viața lor multă dragoste și bună dispoziție, influențându-le starea de spirit și determinându-i să evolueze, în același timp, pe plan personal!..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed