Home compatibilitate zodii Luna Septembrie vine cu vești mari din punct de vedere sentimental pentru 6 zodii

Luna Septembrie vine cu vești mari din punct de vedere sentimental pentru 6 zodii

autor Elena Yvette
351 vizualizari

Din punct de vedere sentimental, luna septembrie va veni cu vești foarte bune pentru șase zodii. Berbecii vor cumpăra o nouă casă cu partenerul, Gemenii vor pleca într-o escapadă romantică alături de persoana iubită, iar Racii vor fi ceruți în căsătorie.

Berbec
Berbecii își vor vedea visul îndeplinit. Nativii se vor muta cu partenerul de viață într-o nouă locuință, pe care o vor achiziționa împreună și într-o zonă foarte bună, așa cum visau.

Taur
Taurii vor avea parte de mici certuri în cuplu, dar totul din cauza stresului și a oboselii. Dacă nativii vor învăța să separe munca și relația, astfel de situații vor fi evitate.

Gemeni
Gemenii vor pleca într-o vacanță romantică alături de partenerul de cuplu. Aceștia vor alege o destinație foarte frumoasă și în care vor putea face o mulțime de activități, pentru a întări legătura care există între ei.

Rac
Racii vor face pasul cel mare, deoarece vor fi ceruți în căsătorie în prima lună de toamnă. Nativii și-au găsit alesul, iar partenerul de cuplu nu vrea să mai piardă niciun moment și va face acest pas important.

Leu
Leii vor avea foarte mult de pierdut în relația de cuplu dacă nu vor lăsa orgoliul la o parte. Partenerul de viață nu va mai putea să suporte toate crizele de nervi și discuțiile aprinse vor începe imediat.

Fecioară
Fecioarele vor da sfaturi legate de relație tuturor persoanelor apropiate care le vor cere ajutorul. Din păcate, persoanele dragi vor întâmpina unele probleme, dar Fecioarele vor fi acolo pentru a ajuta.

Balanță
Balanțele vor încerca să își facă mai mult curaj și să spună ceea ce simt. Nativii au pus ochii pe cineva de multă vreme, sentimentele sunt reale și sincere, dar le este teamă să le exprime.

Scorpion
Scorpionii vor consolida relația de cuplu și vor aduce în discuție mult mai des sentimentele pe care le au față de partenerul de cuplu. Nativii vor petrece mult timp împreună și își vor suda relația.

Săgetător
Săgetătorii vor afla că familia sa va mări, deoarece va mai apărea un membru în familie. Nativii vor deveni părinți, iar vestea aceasta îi va bucura extrem de tare atât pe ei înșiși, cât și pe partenerul de viață, și pe prieteni, și pe membrii familiei.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de multe reproșuri din partea partenerului de cuplu, deoarece multe lucruri se pare că nu sunt pe placul acestuia. Cu toate acestea, comunicarea este cea mai bună metodă de rezolvare a problemei.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să suporte consecințele faptelor lor, după ce, o bună perioadă, nu au ținut cont și de nevoile persoanei de lângă ei. Aceștia nu au luat în calcul unele aspecte extrem de importante și iată că vor fi nevoiți să plătească…

Pești
Peștii vor reuși să depășească o barieră emoțională și se vor apropia foarte mult de persoana iubită. Aceștia vor reuși să se apropie mai mult de partenerul de cuplu, deoarece vor fi mult mai implicați și își vor exprima sentimentele mai profund decât au făcut-o până acum.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies