Perioadă de încercări și obstacole pentru 5 zodii, Taurii și Vărsătorii își testeză rezistența

Share

  • Gemenii vor reuși să lase trecutul în urmă
  • Leii vor reuși să găsească un echilibru între viața personală
  • Săgetătorii vor înțelege faptul că, deși lucrurile nu se întâmplă cu viteza cu care și-ar dori, acest lucru nu înseamnă că nu vor primi ceea ce își doresc

Fecioarele vor conștientiza ce importanță au ele în viața persoanelor apropiate, capricornii vor trece printr-o perioadă destul de solicitantă din punct de vedere economic, iar vărsătorii vor încerca să vorbească deschis cu o persoană cu care s-au certat destul de mult.

Berbec
Berbecii vor fi peste tot în același timp, iar unele persoane vor simți că nu pot ține pasul cu aceștia. Nativii au extrem de multă energie, dar au tendința de a-i obosi pe cei din jur, fără să își dea seama de acest lucru.

Taur
Taurii vor trece printr-o perioadă destul de solicitantă, deoarece vor avea de suportat anumite consecințe ale faptelor lor. Nativii au uitat de unele lucruri pe care le-au făcut, însă karma îi va face să plătească pentru greșelile comise.

Gemeni
Gemenii vor reuși să lase trecutul în urmă și vor pune piciorul în prag, arătând cât sunt de puternici și că pot renunța, în cele din urmă, la ceea ce era toxic pentru ei.

Rac
Racii vor avea parte de unele probleme din punct de vedere sentimental, deoarece nu vor mai ajunge la același numitor comun cu partenerul. Nativilor le va fi destul de greu să se liniștească și chiar vor încerca să aibă o discuție serioasă cu acesta.

Leu
Leii vor reuși să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională, după ce, o bună perioadă de timp, au adus problemele de la locul de muncă acasă. Nativii au stat mai mult pe la serviciu decât alături de partenerul de viață, ceea ce s-a resimțit destul de mult.

Fecioară
Fecioarele vor conștientiza ce importanță au ele în viața persoanelor apropiate și nu se vor mai subevalua. Nativii vor începe să se aprecieze mai mult și să se folosească mai tare de atuurile pe care le au.

Balanță
Balanțele vor primi susținere foarte mare din partea persoanelor din jur, mai ales că acum trec printr-o perioadă destul de agitată. Nativii vor primi soluții ale unor probleme ce se vor putea rezolva cât ar clipi.

Scorpion
Scorpionii vor vedea cum lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită și vor reuși să răsufle ușurați, deoarece vor vedea cum unele dorințe pe care le aveau încep să se îndeplinească.

Săgetător
Săgetătorii vor înțelege faptul că, deși lucrurile nu se întâmplă cu viteza cu care și-ar dori, acest lucru nu înseamnă că nu vor primi ceea ce își doresc. Nativii se vor bucura extrem de tare de călătorie.

Capricorn
Capricornii vor trece printr-o perioadă destul de solicitantă din punct de vedere economic, deoarece vor avea mai multe cheltuieli de făcut. Nativii se pregătesc pentru o întâlnire de afaceri foarte importantă și vor să facă o impresie bună, motiv pentru care vor scoate destul de mult din buzunar.

Vărsător
Vărsătorii vor încerca să vorbească deschis cu o persoană cu care s-au certat destul de mult, imediat ce vor vedea cât de mult le va fi afectată activitatea profesională de acest lucru.

Pești
Peștii vor începe să se exprime mult mai ușor și să-și găsească mult mai repede cuvintele, în special atunci când vine vorba de a exprima anumite lucruri despre care nu au mai vorbit până acum.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news