Săptămână incarcata pentru 7 zodii! Ceva trebuie schimbat rapid

Share

  • Nu toate săptămânile sunt perfecte
  • Asta ne ajută să nu lăsăm prea mult garda jos
  • Să nu ne încredem în tot ceea ce vedem

În această săptămână Berbecii vor fi dezamăgiți de o persoană apropiată, Gemenii vor avea parte de situații tensionate la locul de muncă, iar Fecioarele vor simți să facă tot ce le stă în putință pentru a-i impresiona pe cei din jur.

Berbec
Ai grijă mare chiar și la cele mai apropiate persoane din viața ta. Încearcă să nu ai așteptări prea mari de la nimeni, deoarece s-ar putea să fii dezamăgit. Fii cât mai precaut și vei avea mai puțin de suferit. Va fi o perioadă destul de ciudată.

Taur
Te zbați prea mult pentru a face cât mai mulți bani și uiți să le oferi din timpul tău și celor dragi. Asta ar putea să te coste scump, și sigur nu îți dorești așa ceva. Lasă săptămâna asta grea să treacă fără a face prea multe victime.

Gemeni
În această perioadă, la locul de muncă lucrurile nu stau tocmai roz. Pare că totul merge pe dos, iar asta te va face să te deprimi și sa îți pui tot felul de întrebări. Ar fi bine să înțelegi că e doar o perioadă și că totul va trece repede.

Rac
Vei avea parte de o săptămână foarte aglomerată, iar asta te va da puțin peste cap. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu te agiți prea tare. Totul se termină cu bine.

Leu
Oamenii din jurul tău îți vor spune în această săptămână unele lucruri pe care chiar nu îți doreai să le auzi. Asta te va bulversa puțin și îți va da de gândit. Ai grijă la reacțiile pe care le vei avea.

Fecioară
Pare că nu îți mai găsești locul, și dai din mâini și din picioare pentru a-i impresiona pe cei din jurul tău cu orice preț. Nu mai este nicio noutate faptul că ții mereu cont de părerile celorlalți, însă ar trebui să încerci să te detașezi și să faci doar ceea ce te face fericit.

Balanță
În această săptămână pare că nimic nu te poate face fericit. Ai intrat într-o stare ciudată din care nu mai poți să ieși fără ajutor. Încearcă să te aduni, iar totul va fi doar în favoarea ta.

Scorpion
Pare că această săptămână nu este cea mai bună pentru tine în ceea ce privește jobul și interacțiunea cu toți colegii de la birou. Încearcă să le dai și lor dreptate, pentru a nu tensiona situația și mai mult.

Săgetător
Nativii Săgetători nu vor avea o săptămână prea bună din punct de vedere fizic. Starea de moleșeala care poate apărea îi va ține în loc de la toate activitățile pe care le aveau pe agendă. Nu va fi prea plăcut.

Capricorn
Deși Capricornii vor avea o săptămână bună, fără incidente neplăcute, se pare că se vor lăsa influențați de stările celor din jur, ceea ce îi va afecta pe termen scurt.

Vărsător
În această săptămână starea ta se va schimba precum vremea. Daca acum ai o bună dispoziție, s-ar putea ca în următoarea clipă să fii un car de nervi. Încearcă să controlezi cât mai bine aceste schimbări bruște de temperament.

Pești
Vei fi ocolit de cei din jur, deoarece toți vor observa că nu dorești să ai pe nimeni în preajmă. Această săptămână vine cu schimbări inexplicabile…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news