HomeHoroscopcompatibilitate zodii Semnificațiile zodiilor! Află cum ești în funcție de zodie

Semnificațiile zodiilor! Află cum ești în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,6K views
Semnificațiile-zodiilor in compatibilitate zodii

Toți suntem diferiți unii de alții, iar acest lucru se datorează, în primul rând, zodiei din care facem parte. În continuare vom prezenta semnificațiile și principalele caracteristici ale fiecărei zodii.

Berbec

Berbecul este extrem de creativ și se adaptează la orice, indiferent de situație. Nativii acestei zodii sunt extrem de puternici și spontani. Berbecii sunt foarte ambițioși și de aceea sunt mereu apreciați de toți din jurul lor. Aceștia muncesc din greu și reușesc întotdeauna să își îmbunătățească performanțele. Berbecul este semn de Foc și, din acest motiv, personalitatea acestuia este una vulcanică. Nativii acestei zodii se enervează foarte repede, așa că nu trebuie să pui niciodată la suflet ceea ce spun sau ce fac în momentele de mânie. Berbecul are și un excelent simț al umorului și de aceea este sufletul petrecerilor.

Semnificații Berbec = Putere, Forță, Energie, Virilitate, Protecție

Taur

Taurul este un semn zodiacal plin de forță, rezistență și voință. Taurul este extrem de încăpățânat, dar și foarte simpatic și iubitor. Nativii acestei zodii sunt extrem de înțelepți și dornici de a ajuta pe toată lumea. Sunt foarte răbdători, pot fi instructori buni și profesori minunați.

Semnificații Taur = Stabilitate, Virilitate, Confidențialitate, Fertilitate, Ajutor, Determinare

Gemeni

Gemenii sunt flexibili, echilibrați și se adaptează foarte ușor, indiferent de situație. Ei înțeleg imediat semnificația unei situații și acționează exact așa cum trebuie. Deseori se anticipează foarte greu modul în care acționează un nativ al acestei zodii, din cauza dualității lui. Aceștia se pot schimba foarte repede, iar acest lucru este întotdeauna vizibil. Gemenii sunt generoși, afectuoși și au o imaginație bogată.

Semnificații Gemeni = Telepatici, Săritori, Conectați, Înțelegători

Rac

Racii iubesc familia și adoră să stea cât mai mult în sânul familiei, departe de agitația cotidiană. Sunt tradiționaliști, iubesc istoria și sunt fascinați de începuturile tuturor lucrurilor. Racii sunt conduși de Lună și de aceea au o fire conservatoare și intră des în tot felul de dispute. Racii sunt prieteni loiali și oricine s-ar simți bine în preajma unui nativ al acestei zodii.

Semnificații Rac = Onestitate, Emoție, Protecție, Regenerare, Transformare

Leu

Leii sunt puternici, exuberanți și adevărați lideri. Nativii acestei zodii sunt mereu corecți și de aceea vor fi apreciați de cei din jur. Sunt curajoși, intuitivi și capabili de a duce la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Chiar dacă uneori face pe șeful, un Leu va fi mereu onest și nu se va simți mai presus decât cei din jur.

Semnificații Leu = Putere, Loialitate, Curaj, Dreptate, Duritate, Dominanță, Autoritate

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de inteligente și încântătoare. Nativii acestei zodii sunt curajoși și pricepuți în a citi oamenii. Au un adevărat simț analitic însă simt în permanență nevoia de echilibru, iar din acest motiv pot deveni temperați și nerăbdători. Fecioarele lucrează bine în echipă și de aceea sunt foarte apreciate.

Simboluri Fecioară =  Loialitate, Tenacitate, Intuiție, Perseverență

Balanță

Balanțele sunt întotdeauna echilibrate, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt înconjurate de armonie și frumusețe și iubesc tot ceea ce le înconjoară. Balanțele sunt guvernate de planeta Venus și de aceea sunt extrem de înțelegătoare, grijulii și iubitoare. Intuiția lor este foarte dezvoltată, pot fi persoane liniștite și timide însă în momentul în care le intri pe sub piele, se schimbă complet.

Simboluri Balanță = Echilibru, Armonie, Înțelegere, Intuiție

Scorpion

Deseori, Scorpionii sunt înțeleși greșit din cauza personalității puternice și îndrăznelii. Nativii acestei zodii pot depăși orice obstacol și sunt mereu de neclintit. Scorpionii sunt adesea secretoși, selectivi și, uneori, prea rezervați.

Simboluri Scorpion = Îndrăzneală, Putere, Rezervare

Săgetător

Săgetătorul este, cu siguranță, filosoful zodiacului. Nativii acestei zodii au des tendința de a pierde timpul și de aceea trebuie să aibă mereu grijă la acest aspect. Săgetătorii nu sunt prea răbdători și insistă de fiecare dată pentru a primi rezultate cât mai rapide. Își fac repede prieteni, sunt loiali și caută mereu explicații filosofice.

Simboluri Săgetător = Grabă, Loialitate, Perseverență

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt foarte inteligenți și pun în aplicare toate cunoștințele în lucrurile practice. Capricornii sunt foarte organizați și reușesc mereu să își atingă toate obiectivele. Sunt foarte răbdători, perseverenți și de aceea sunt foarte siguri pe ei.

Simboluri Capricorn = Răbdare, Perseverență, Inteligență. Organizare

Vărsător

Vărsătorii reușesc să își atingă obiectivele fără niciun efort însă de multe ori recurg la practici neortodoxe. În ciuda acestor practici, rezultatele lor sunt întotdeauna pozitive iar asta le crește stima se sine. Vărsătorii sunt cinstiți, loiali și foarte inteligenți. Își fac prieteni foarte ușor și de aceea sunt mereu plăcuți de cei din jurul lor. Uneori sunt foarte leneși și de aceea au nevoie de impulsuri din partea celorlalți.

Simboluri Vărsător = Inteligență, Loialitate, Flexibilitate

Pești

Peștii au o mulțime de calități și de aceea uneori ajung să fie prea plini de ei și extrem de aroganți. Peștii sunt cinstiți, liniștiți și se atașează extrem de repede de cei din jurul lor. Sunt firi pasionale, luptătoare și extrem de familiste…

Simboluri Pești = Aroganță, Cinste, Perseverență, Loialitate

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed