Un avertisment astral pentru unele zodii: e momentul să facem o introspecție profundă asupra valorii și autenticității prieteniilor noastre

Share

  • Taurii s-au încrezut mult prea mult în persoanele pe care le-au considerat ca fiind prieteni
  • Racii se deschid foarte ușor în fața celor din jur
  • Săgetătorii vor începe să spună ceea ce îi apasă unor persoane pe care abia le cunosc

Berbec
Berbecii ar trebui să se oprească din a se compara cu alte persoane, deoarece și ei sunt capabili de foarte multe lucruri. Chiar dacă randamentul lor vine mai târziu, acest lucru nu înseamnă că nu sunt capabili.

Taur
Taurii s-au încrezut mult prea mult în persoanele pe care le-au considerat ca fiind prietenii lor, motiv pentru care, acum, vor trebui să suporte consecințele. Nativii sunt sfătuiți să poarte o discuție cu cei care le-au greșit și să nu îi menajeze, deoarece tot ei vor avea de suferit.

Gemeni
Gemenii vor trebui să dea dovadă de foarte multă înțelegere, întrucât o persoană va veni să le ceară ajutorul, însă va fi extrem de timidă și le va fi foarte greu să se înțeleagă din primele momente.

Rac
Racii sunt firi extrem de emoționale și de credule, motiv pentru care se deschid foarte ușor în fața celor din jur. Nativii le-au dat crezare unor persoane care s-au declarat de încredere, dar vor afla cu stupoare că secretele le-au fost împărtășite.

Leu
Leii vor pune piciorul în prag și nu vor mai accepta să fie trădați de persoanele apropiate. Nativii îi vor confrunta pe cei care le-au greșit și vor cere explicații pentru trădările de care au avut parte.

Fecioară
Fecioarele vor analiza cu foarte mare atenție o propunere care li se va face, deoarece își doresc să se asigure de faptul că nu vor avea o surpriză neplăcută ulterior.

Balanță
Balanțele își vor da tot timpul necesar pentru a lua o decizie importantă, întrucât își doresc ca totul să se termine foarte repede și să nu fie nevoiți să revină asupra deciziilor. Nativii se vor baza pe intuiție și vor face exact așa cum simt.

Scorpion
Scorpionii au trecut prin multe evenimente neplăcute din cauza așa zișilor lor prieteni, motiv pentru care nu mai au încredere în nimeni. Acest lucru îi face să fie extrem de atenți și să analizeze foarte bine fiecare persoană cu care intră în contact.

Săgetător
Săgetătorii vor avea un moment de slăbiciune în care vor avea mare nevoie să discute cu cineva și vor începe să spună ceea ce îi apasă unor persoane pe care abia le cunosc. Din nefericire, nativii vor descoperi, mai târziu, că acele persoane sunt, de fapt, unele care vor să le facă rău.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de foarte mult noroc în această perioadă, deoarece astrele vor așeza lucrurile pentru ei atât de bine, încât problemele se vor rezolva aproape singure.

Vărsător
Vărsătorii vor da randament în toate lucrurile pe care și le propun, deoarece vor avea idei ce îi vor ajuta foarte mult să rezolve anumite crize pe care le aveau. Ideile salvatoare vor fi la nativi, iar acest lucru îi va ajuta în scurt timp.

Pești
Peștii, din cauza faptului că își doresc să scape de singurătate, se încred în orice persoană care, la început, pare a fi de treabă. Cu toate acestea, de fiecare dată, nativii află adevărul, dar le este foarte greu să renunțe la acest obicei nociv…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news