HomeHoroscopcompatibilitate zodii Vrei bani, sanatate si noroc? Aceste plante iti aduc noroc, in functie de zodia ta

Vrei bani, sanatate si noroc? Aceste plante iti aduc noroc, in functie de zodia ta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,1K views
plante-care-aduc-noroc in compatibilitate zodii

Află care plante sunt cele mai norocoase, în funcție de zodia ta. Fiecare dintre cele doisprezece zodii poate beneficia de proprietățile anumitor plante care să inspire, să ajute, să redea armonia și prosperitatea casei.

În funcție de zodia ta, iată care plantă te reprezintă cel mai bine și păstreaz-o chiar la tine acasă! Îți va purta noroc!

Plante care aduc noroc pentru zodia Berbec

Berbecul este o zodie de Foc, guvernată de planeta Marte. Plantele asociate cu această zodie sunt Aloe vera, indrusalimul sau plantele care au spini.

Taur

Taurul este o zodie de Pământ, guvernată de planeta Venus. Plantele benefice acestei zodii sunt reprezentante ale frumuseții și prospețimii: lavanda, trandafirul, margareta, macul.

Gemeni

Zodie de Aer, Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, iar plantele care li se potrivesc sunt cele cu frunze care îi vor ajuta pe Gemeni la sistemul respirator sau la relaxarea sistemului nervos. Acestea sunt levănțica sau caprifoiul.

Plante care aduc noroc pentru zodia Rac

Plantele recomandate acestei zodii sunt macii albi, trandafirii albi, în special plantele care au nonculoarea alb predominantă.

Leu

Partea corpului reprezentativă Leului este inima. Plantele benefice acestei zodii sunt mari și portocalii sau roșii și au frunze în formă de inimă. Bujorii, Floarea-Soarelui, Crăițele sau gladiolele sunt doar câteva dintre acestea.

Fecioară

Plantele recomandate acestei zodii sunt cicoarea sau piciorul cocoșului, plante care ajută la calmarea sistemului nervos și la reglarea potasiului din corp.

Plante care aduc noroc pentru zodia Balanță

Semn de Aer, Balanța este guvernată de planeta Venus. Pentru că Venus este planeta iubirii și a frumuseții, Balanțele au ca plante reprezentative florile frumoase, cu miros îmbietor. Acestea sunt menta, trandafirul, crinii.

Scorpion

Plantele recomandate acestei zodii sunt aloe Vera, murele, busuiocul sălbatic.

Săgetător

Săgetătorilor le sunt benefice plantele mari, cu miros frumos. Menta, păpădia, narcisele sunt doar câteva dintre acestea.

Plante care aduc noroc pentru zodia Capricorn

Iedera și panseluța sunt două dintre plantele cele mai benefice pentru această zodie.

Vărsător

Semn de Aer, guvernat de Uranus, Vărsătorul are ca plante norocoase pe cele care ajută circulația și relaxează sistemul nervos. Printre ele se numără Aloe Vera, orhideea sau violetele…

Plante care aduc noroc pentru zodia Pești

Plante recomandate pentru această zodie de Apă, guvernată de Jupiter și Neptun, sunt plante de apă și mușchi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed