HomeDictionar de Vise Ce inseamna cand visezi o casa | casa in vis

Ce inseamna cand visezi o casa | casa in vis

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 7,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/12/Ce-inseamna-cand-visezi-o-casa.jpeg

Ce înseamnă când visezi o casă nouă sau un apartament. Explicarea visului în care apare o casă sau te muți într-un apartament.

În general, casele pe care le visăm au anumite semnificații general valabile, semnificații de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să aflăm ce înseamnă când visezi o casă. De asemenea, visele în care apar case trebuie analizate foarte atent, căci interpretările acestora pot fi numeroase și destul de diferite.

Ce înseamnă când visezi o casă în funcție de context

Pentru a stabili cu exactitate ce înseamnă când visezi o casă trebuie să ne raportăm la contextul în care aceasta ni se arată. Așa cum toate visele își au originea în subconștientul nostru, și cele în care apar case au un anumit mesaj pe care trebuie să îl descifrăm. Iată câteva semnificații sigure care ne ajută să descoperim ce înseamnă când visezi o casă:

  • Casa proprie – atunci când ne visăm locuința este foarte posibil ca subconștientul nostru să ne transmită anumite nevoi pe care încercăm să le reprimăm. Visele în care apare propria noastră casă sunt, de regulă, premoniții pentru viitorul apropiat și evoluția personală a celui care visează. De asemenea, un astfel de vis ne transmite o stare de siguranță, de apartenență și echilibru.
  • O casă cunoscută – fie că este vorba despre o casă în care mergem des, fie că este o casă pe care o cunoaștem, dar nu o frecventăm, o casă cunoscută apare în visele noastre pentru a ne răspunde la anumite întrebări. Spre exemplu, atunci când vrem să știm ce înseamnă când visezi casa unui apropiat este foarte posibil ca acest vis să lămurească legătura cu prietenii, dar și perspectiva voastră de viitor.
  • O casă străină – fie că este produsul imaginației noastre, fie că este o casă pe care am văzut-o într-un anumit moment al vieții, casele aparent străine apar des în visele noastre. Acestea prevestesc experiențe noi, câștiguri semnificative și reușite neașteptate. Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă când visezi o casă este absolut necesar să reușim să identificăm clădirea și să ne facem o oarecare impresie despre aceasta.

Ce înseamnă când visezi o casă în funcție de starea pe care o resimțim

Visele în care apar case pot fi explicate cu mai multă ușurință dacă stările provocate de secvențele visului sunt rememorate cu exactitate. De asemenea, pentru a ne da seama mai ușor ce înseamnă când visezi o casă trebuie să ținem cont de trăirile pe care le-am avut pe perioada visului:

  • Stare de siguranță – ce înseamnă când visezi o casă în care te simți în siguranță? Aceste vise transmit un mesaj sigur: deciziile luate sau care urmează să fie luate sunt cele corecte. Dacă vă aflați în situații confuze și căutați o rezolvare, aceste vise ar trebui să vă lămurească destul de bine.
  • Frică – în cazul în care în vis apare o casă stranie, care ne provoacă frică, este foarte posibil ca lucrurile să aibă o întorsătură neașteptată și negativă. Astfel de vise nu sunt de bun augur, așa că trebuie să fim mai precauți în viața de zi cu zi…
  • Liniște – pentru a ne da seama ce înseamnă când visezi o casă în care dăinuie liniștea, este important să stabilim încă de la început dacă era o liniște plăcută sau una apăsătoare. Astfel de vise prevestesc, de regulă, situații conflictuale semnificative.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed