HomeHoroscop Horoscop 12 Martie 2024. Planul afectiv si cel amoros revin in atentia ta

Horoscop 12 Martie 2024. Planul afectiv si cel amoros revin in atentia ta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Horoscop-12-Martie.jpg

Horoscop 12 Martie 2024: Planul afectiv și cel amoros revin în atenția ta. Fie că vrei, fie că nu, schimbările ce urmează în viața ta te vor încânta și/sau speria. Confirmări și speranțe, zâmbete și temeri, emoții și senzația de prea mult vor face parte din viața ta de zi cu zi, potrivit horoscop 12 Martie 2024.

Horoscop 12 Martie 2024 Berbec

Simți deja emoții când te gândești la persoana nouă din gașca ta de prieteni, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Teama de un nou eșec în relații te face să fii prevăzător, să nu te grăbești. Este mult mai bine să faci un pas spre persoana care ți-a atras atenția atât de mult. Zâmbetul, dar și foarte multe lucruri în comun vă vor apropia extrem de repede, iar legătura dintre voi va fi sudată. Comunici foarte bine, iar sufletul îți spune că e un om deosebit – exact așa cum ești și tu. Fă pași mici spre fericire, fără regrete și fără așteptări. Meriți o relație armonioasă și de durată, potrivit horoscop 12 Martie 2024.

Horoscop 12 Martie 2024 Taur

Nu ai crezut niciodată că ți se poate întâmpla, dar relația ta perfectă scârțâie din toate încheieturile. Răceala dintre voi și lipsa comunicării v-au îndepărtat unul de altul, iar acum nu găsești niciun fel de rezolvare. Este necesară o punere în balanță a situației, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Ești pe cale să decizi calea propriei vieți, iar pentru asta ai nevoie de mult curaj și sinceritate față de tine și partener. Nimic nu se rezolvă de la sine sau prin amânare. Indiferent de rezultat, va fi bine, doar asigură-te că ai făcut tot ce ține de tine.

Horoscop 12 Martie 2024 Gemeni

Ești o persoană deosebită, iar partenerul de viață potrivit pentru tine trebuie să fie pe măsură, conform horoscop 12 Martie 2024. Știi prea bine ce îți dorești pe planul personal și într-o relație, dar teama de suferință te sperie și-ți pune și piedici. Partenerul de care ai cu adevărat nevoie există. Va apărea curând, doar dacă îți păstrezi încrederea și nu disperi.

Și cei apropiați ți-au spus, acum astrele confirmă ceea ce știi și tu foarte bine: trebuie să schimbi modul în care te vezi aproape întotdeauna, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Încrederea în tine are un rol important în tot acest proces al schimbării pe care-l va cunoaște viața ta cât de curând.

Horoscop 12 Martie 2024 Rac

Ai avut multe relații în care ai dăruit tot ce aveai mai bun, în care să nu aștepți răsplată, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Amintește-ți că trebuie să dai și să primești – pentru a fi cu adevărat fericit și împlinit. Este foarte adevărat că nu poți obliga pe nimeni să dăruiască, dar asta nu înseamnă că nu meriți răsplată pentru toată iubirea din interiorul tău. Iubire nouă, suflu nou, energie cât cuprinde, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Bucură-te de toată această perioadă! Nu te grăbi să spui că nu meriți tot ce ți se întâmplă.

Horoscop 12 Martie 2024 Leu

Ascultă-ți intuiția, dar și partenerul, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Ai tendința de a vorbi numai tu, apoi faci acuzații că ți s-au ascuns lucruri. Tensiunea este cea care te poate îndepărta foarte tare de cei dragi și, de fapt,  nu-ți dorești asta sub nicio formă. Recunoaște-ți vina, spune tot ce ai pe suflet și eliberează-ți sufletul din lanțurile fricii.

Cei care-ți sunt aproape te iubesc atât de mult! Deși nu ai mai avut timp, ei tot ți-au dovedit iubirea, susținerea și încrederea pe care o au în tine, potrivit horoscop 12 Martie 2024.

Horoscop 12 Martie 2024 Fecioară

Te-ai îndrăgostit iremediabil, iar asta văd toți cei care te cunosc atât de bine, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Ești cumva mai retras, mai rușinos și mai puțin comunicativ, dar asta este de la emoțiile pe care le simți – uneori ești copleșită, dar și fericită, pentru faptul că așteptarea ți-a fost răsplătită chiar mai bine decât credeai că meriți. În perioada asta ești aeriană, dar fericirea se vede cu ochiul liber, iar starea ta este molipsitoare.

Horoscop 12 Martie 2024 Balanță

Nu iubirea te ocolește, tu ocolești implicațiile emoționale, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Crezi că ești în siguranță dacă stai departe de durerile de cap pe care ți le poate da o relație. Astrele spun că nu poți fugi de ceea ce simți sau de nevoile sufletului tău, cel puțin, nu poți fugi la infinit. Oprește-te și întreabă-ți sufletul ce simte și de ce anume are nevoie pentru a se vindeca și a se simți fericit pe deplin.

Horoscop 12 Martie 2024 Scorpion

Simți cum te sufocă nefericirea și nimic nu te mai încântă, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Este momentul potrivit pentru anumite schimbări în cuplu; bucură-te de mai mult timp petrecut alături de persoana iubită, zâmbește mai mult și căutați împreună modalități de a vă apropia și mai mult. Ieșirea din monotonie se numește detașare, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Fericirea din prezent o va aduce pe cea care urmează, dacă renunți să mai vezi probleme acolo unde nu există.

Horoscop 12 Martie 2024 Săgetător

Nu este momentul potrivit să acționezi sau pentru a face schimbări bruște, doar pentru că-ți dorești ca totul să se termine cât mai repede, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Păstrează-ți echilibrul, ca să nu-ți provoci singur răni care te pot afecta mai târziu. Acțiunile tale îi pot răni și pe ceilalți, dar cel mai sigur te vor răni pe tine, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Renunță la ideea de „cât mai repede” și totul va fi bine, iar tu nu te vei simți vinovat pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop 12 Martie 2024 Capricorn

Crezi că poți avea oricând o relație și nu te grăbești să te implici sau să te apropii de cineva. Să iubești și să fii iubit nu este o problemă, ci o realizare, o împlinire sufletească, potrivit horoscop 12 Martie 2024. În momentul în care-ți vei permite să simți, când vei înceta să te ascunzi de tine însuți, lucrurile se vor aranja de la sine, în cel mai armonios mod cu putință.

Horoscop 12 Martie 2024 Vărsător

Ești omul care simte, dar te aștepți ca cei din jur să înțeleagă cuvintele tale nerostite, să-ți simtă iubirea, potrivit horoscop 12 Martie 2024. Iubirea se simte, dar ești încurajat să te exprimi exact așa cum simți, să spui în cuvinte simple tot ce-ți inundă sufletul. Arată-te așa cum ești: special, puternic, atent și foarte îndrăgostit de viața care o împarți cu persoana ideală…

Horoscop 12 Martie 2024 Pești

Frumusețea ta interioară și cea exterioară vor atrage atenția cuiva de care deja ai prins drag, dar față de care ești atât de sfios. Vei fi pus în fața faptului împlinit, iar asta va fi exact planul perfect pentru a ieși din carapacea ta protectoare. Mulțumește unui prieten pentru ajutorul oferit în această poveste, care va ajunge foarte departe, potrivit horoscop 12 Martie 2024.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed