HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 3-5 Februarie 2017

Horoscop de weekend 3-5 Februarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 665 views
horoscop-de-weekend-3-5-februarie-2017

Gemenii sunt sărbătoriți și răsplătiți de cei dragi, Fecioarele își îndeplinesc un vis, iar nevoile Peștilor sunt îndeplinite de cineva drag.

3-5-Februarie-2017

Berbec

Ai nevoie de un strop de satisfacție în ceea ce privește viața personală. Datorită acestui motiv, te axezi pe unele activități care sunt de folos în ceea ce privește dezvoltarea ta, atât personală, cât și profesională.

Taur

Ești plină de energie, lucru care nu trece neobservat. Ai grijă să nu o consumi într-un mod neproductiv, chiar dacă este vorba de timpul tău liber acum, ar trebui să te concentrezi asupra aspectelor importante din viața ta.

Gemeni

Reușești să faci un gest care surprinde plăcut toată familia. Pentru a te recompensa, ziua de duminică o vei petrece alături de familie cu scopul de a celebra tot ceea ce ai făcut bun pentru aceasta în ultima perioadă.

Rac

Nostalgia pune stăpânire asupra ta în cursul zilei de sâmbătă. Unele lucruri sunt destul de confuze în mintea ta și nu reușești să identifici care este cauza. Poate ar fi bine să apelezi la sfatul cuiva drag.

Leu

Atenția ta trebuie să fie puțin „modelată” în cursul acestor două zile libere. Ai tendința de a o îndrepta asupra tuturor lucrurilor mărunte, ceea ce duce la pierderea de timp. Fii mai prudentă și încearcă să găsești o cale de acțiune.

Fecioară

Va trebui să faci un mic împrumut în prima zi din weekend, lucru care nu te prea încântă, dar îți oferă posibilitatea să îți transformi un vis în realitate în cursul zilei de duminică. Chiar dacă ai un minus în buget, ești mai fericită ca oricând.

Balanță

Te-ai confruntat cu unele dificultăți în ultimele zile, însă partenerul tău de viață îți sare în ajutor și îți înseninează întregul weekend. Iată că vei avea un motiv bine întemeiat să zâmbești.

Scorpion

Participi la un eveniment destul de interesant și reușești să cunoști o persoană nouă, una care îți stârnește destul de mult curiozitatea. Vrei să afli tot mai multe detalii legate de ea, motiv pentru care-i propui o ieșire în oraș.

Săgetător

Deții un avantaj față de unele persoane care fac parte din anturajul tău, iar în cursul acestor zile profiți de acest lucru. Ai mare grijă însă să nu ajungi să rănești sentimentele cuiva, ai putea regreta acest lucru.

Capricorn

Întâmpini o mică dificultate și nu reușești să vezi o cale de ieșire. Dacă cunoști o persoană care este pricepută în acest scop, nu mai pierde vremea și apelează la ajutorul ei. Timpul pierdut va atrage numai dezavantaje de partea ta.

Vărsător

Nervii îți vor juca feste și vei fii pe punctul de a-ți pierde orice urmă de răbdare. Încearcă să opui rezistență, altfel vei ajunge într-un punct unde nu va mai exista cale de întoarcere…

Pești

Vei avea parte de o surpriză de proporții mari din partea unei persoane dragi ție. Se pare că aceasta este mereu atentă la nevoile tale și știe mereu când este un moment potrivit să îți însenineze ziua, lucru pe care-l va face în cursul zilei de duminică.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed