HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 3 Februarie 2017

Horoscop zilnic Vineri, 3 Februarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 805 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Horoscop-zilnic-Vineri-3-Februarie-2017.jpg

Berbec

Este o zi favorabilă afacerilor, dar sunteți tentați să vă apucați de mai multă muncă decât puteți gestiona. Veți avea contacte importante și interesante, pe care le așteptați de ceva timp. Planurile mai vechi se pot realiza. Profitați cu încredere de această zi.

Taur – Este o zi în care nu lipsesc provocările, iar unele probleme sunt prea grele, chiar și pentru dumneavoastră. Entuziasmul și suspiciunile nu vă sunt de folos. Renunțați la ele pentru o zi și înarmați-vă cu răbdare și perseverență pentru a vă duce treaba la bun sfârșit.

Gemeni – Apar multe influențe negative foarte puternice. Puteți descoperi că cineva din familie sau un apropiat suferă de o boală serioasă. Un tratament rapid si serios, precum și compasiunea rudelor și prietenilor vă ajută sa depășiți cu bine momentul.

Rac – Vă așteaptă o zi perfectă pe plan profesional. Dezvoltarea unui proiect la care vă gândiți de multă vreme, o promovare la locul de muncă sau orice activitate intelectuală vă va consuma energia zilei de azi, dar merită din plin.

Leu – Lipsa de concentrare și erorile vă vor urmări întreaga zi. Deși sunteți obișnuiți să conduceți, astăzi ar fi bine să țineți cont mai mult de părerile colegilor și partenerilor. Încercați să vă odihniți mai mult și lăsați deciziile importante în seama celorlalți.

Fecioară – Este o zi excelentă pentru lucruri mărețe. Munca în echipă dă roade. Pe plan financiar puteți lua în considerare investiții majore, la care vă gândiți de mult timp, de genul cumpărarea unei locuințe, schimbarea autoturismului sau asigurarea unor bunuri.

Balanță – Astăzi  vă lipsesc modestia, simplitatea și bunul simț. Încercați să faceți investiții cu profit mai târziu, dar lăsați lucrurile să decurgă în mod natural, fără constrângeri. Atenție la oamenii din jurul vostru care sunt mai irascibili decât de obicei.

Scorpion – Temperamentul Scorpionilor nu este o problemă astăzi, deoarece își canalizează toată energia în proiecte personale. Deciziile importante însă trebuie amânate pentru că încă apar greșeli și confuzii. Așadar, amânați finalizarea proiectelor.

Săgetător – Pentru a-ți atinge obiectivele, trebuie să îți unești forțele cu colegii și partenerii. Vei primi sarcini importante pe care le duci la bun sfârșit cu multă energie. E o zi dinamică, ce implică multe schimburi de informații.

Capricorn – Este o zi nefavorabilă călătoriilor. Dacă nu puteți amâna o plecare la drum, acordați o atenție deosebită mijlocului de transport, țineți cont de condițiile meteorologice și alegeți cu grijă traseul. Este totuși de preferat să rămâneți acasă în această perioadă.

Vărsător – Este important să vă exersați cunoștințele acumulate de-a lungul timpului, pentru a căpăta încredere. Astăzi puteți face lucruri mărețe, dar nu încercați să îi convingeți și pe alții să vi se alăture, căci veți pierde timp prețios…

Pești – Nu încerca să te legi de angajamente mari. Perioada de lucru nu este favorabilă și pot exista conflicte chiar și cu șefii sau colegii apropiați. Evitați distragerea atenției pentru cei care au de susținut teste și examene în această perioadă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed