Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 14-16 Iunie 2019

Horoscop de weekend 14-16 Iunie 2019

autor Elena Yvette
1,1K views
Horoscop de weekend 14-16 Iunie 2019

Horoscop de weekend 14-16 Iunie 2019: Citeste horoscopul de weekend 14-16 Iunie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 14-16 Iunie 2019

Berbec

În weekendul acesta te vei ocupa mai mult de treburi casnice. Este posibil ca în cursul zilei de duminică să ai parte de o vizită neașteptată, dar care te va bucura foarte mult.

Taur

Toată săptămâna ți-ai pus tot felul de întrebări, iar acum vei încerca să le și găsești un răspuns. Din acest motiv nu prea vei ieși din casă și vei sta mult să reflectezi asupra vieții tale și a planurilor de viitor pe care vrei să le realizezi.

Gemeni

Cineva ți-a atras observația pentru un gest pe care l-ai făcut și pe care se pare că acesta l-a interpretat total greșit. Nu îți pierde răbdarea și explică-i clar și frumos care au fost intențiile tale și că oricum nu aveau legătură cu el.

Rac

Vei ține partea unei persoane din cercul tău de cunoscuți care se pare că a fost acuzat pe nedrept de un gest pe care nici măcar nu l-a făcut. Fapta ta nu va rămâne neapreciată și îți va rămâne veșnic dator, încercând chiar pe moment să te răsplătească cumva.

Leu

Se pare că unele aspecte legate de locuința ta îți vor da mari dureri de cap și vor reuși să îți strice toate planurile propuse pentru acest sfârșit de săptămână. Norocul tău că vei primi o vizită din partea unei rude care te va ajuta în această privință și vei reuși să salvezi măcar cea de-a doua jumătate a zilei de duminică.

Fecioară

În weekendul acesta vei încerca să găsești împreună cu familia ta metode noi de a obține un venit suplimentar. Cei dragi te susțin puternic în tot ceea ce îți propui să realizezi și ești foarte recunoscătoare pentru acest lucru.

Balanță

Pe parcursul weekendului este foarte posibil să cunoști o nouă persoană care pare că va fi mult timp de acum înainte prezentă în viața ta. Este posibil să fie vorba chiar de un viitor partener de viață sau, în cazul în care ai deja unul, un pretendent care îți va pune relația în primejdie.

Scorpion

Pari a fi foarte emotivă și orice veste pe care o vei primi pe parcursul sfârșitului săptămânii va reuși să îți afecteze starea de spirit destul de puternic. Încearcă să îți aduni forțele și nu te mai îngrijora fără un motiv serios!

Săgetător

Una dintre prietenele tale va propune să ieșiți în aer liber pentru a încerca experiențe noi, care se pare că vor fi unele chiar extreme. Deși la început vei ezita puțin, vei ceda insistențelor acesteia și nu îți va părea deloc rău.

Capricorn

Vei lua parte la o întâlnire destul de interesantă, unde vei avea ocazia să cunoști persoane noi a căror poveste de viață va reuși să te impresioneze peste măsură. Îți vei da seama ce norocoasă ești și ce viață lipsită de griji duci și vei încerca să apreciezi mai mult de acum înainte aceste lucruri.

Vărsător

Ai capul plin de griji și idei cu privire la ceea ce vrei să faci pe viitor însă preferi să te consumi tu, singură, cu acestea, fără a cere sfatul nimănui. Dacă tot nu vrei ca prietenii tăi să fie la curent cu aceste lucru, ai putea totuși să apelezi la părinții tăi, pentru a-ți putea clarifica puțin imaginea de ansamblu…

Pești

În weekendul acesta vei lenevi în majoritatea timpului și nu de una singură, partenerul tău pare a fi pe aceeași lungime de undă. Vă veți ține de urât unul celuilalt și nu vă veți obosi cu aproape nimic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed