Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 28-30 Iunie 2019

Horoscop de weekend 28-30 Iunie 2019

autor Elena Yvette
1,1K views
Horoscop de weekend 28-30 Iunie 2019

Horoscop de weekend 28-30 Iunie 2019: Citeste horoscopul de weekend 28-30 Iunie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 28-30 Iunie 2019

Berbec

Se pare că în acest sfârșit de săptâmână faci ceva care te va pune într-o postură destul de jenantă, dar și comică în același timp, iar acest lucru va fi un subiect foarte interesant de dezbătut cu prietenele tale pe finalul zilei de duminică.

Taur

Ai stat cam mult timp izolată de prietenii tăi. Încearcă să schimbi placa și invită-i să ieșiți în oraș sau să faceți diverse activități împreună pe parcursul weekendului. Nu mai sta închisă în casă, vei avea destul timp când vei ajunge la bătrânețe!

Gemeni

În aceste două zile vei fi în postura unui psiholog sau chiar terapeut. O prietenă a trecut recent printr-o despărțire destul de neplăcută și simte nevoia să se elibereze de toate supărările cauzate de aceasta.

Rac

Se pare că toată familia ta este curioasă să afle cum îți merge la muncă și cum evoluează viața ta personală. Părinții tăi vor organiza o masă în familie unde veți fi cu toții invitați, iar tu vei fi subiectul principal de discuție.

Leu

Se pare că o persoană foarte apropiată se va oferi să îți țină de urât în aceste două zile. Știe că ești puțin cam supărată și obosită, iar din aceste motive îți va oferi o mână de ajutor și câteva sfaturi pe care le vei aprecia foarte mult.

Fecioară

În prima parte a weekendului nici măcar nu ai vrea să te dai jos din pat, darămite să ieși din casă! Ești pusă pe lenevit și vrei ca toată lumea să facă lucrurile după placul și poftele tale.

Balanță

În weekendul acesta ar fi indicat să te odihnești cât mai mult, deoarece se pare că vei avea o săptămână destul de solicitantă, în special la locul de muncă. Ai nevoie să îți refaci puterile și să acumulezi cât mai multă energie, pentru a putea face față noilor provocări.

Scorpion

O persoană din anturajul tău care urmărește să aibă parte de un câștig va încerca să te manipuleze. Încearcă să nu te lași dusă de nas, deoarece este posibil să ai parte de pierderi destul de mari.

Săgetător

Se pare că partenerul tău are câteva semne de întrebare legate de comportamentul tău din ultima perioadă și va considera acest sfârșit de săptămână drept momentul ideal pentru a scăpa de ele.

Capricorn

Se pare că vrei să faci anumite schimbări de design în locuința ta. Vei profita de aceste zile pentru a analiza ce anume ar trebui îmbunătățit sau schimbat, ca în viitorul apropiat să treci la acțiune.

Vărsător

Cineva îți va atrage atenția în privința comportamentului pe care-l ai. Deși nu ai de ce să te îngrijorezi, îți vei pune câteva semne de întrebare și vei crede că ai greșit față de cineva anume. Nu este cazul să îți faci neapărat griji, unii oameni interpretează de multe ori greșit lucrurile…

Pești

Vei avea ocazia să cunoști câteva persoane noi și te vei simți foarte bine în compania acestora. Vei acumula câteva informații care par să îți fie foarte utile în anumite proiecte la care te-ai apucat să lucrezi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed