HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019: Peștii au parte de câștiguri sub diverse forme

Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019: Peștii au parte de câștiguri sub diverse forme

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-saptamanal-18-24-Noiembrie.jpg

Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019: Fecioarele au parte de succese și laude, Scorpionii sunt activi, iar Peștii au parte de câștiguri sub diverse forme.

Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019

Berbec

Ești animată de gânduri mărețe, motiv pentru care există șanse de materializare a unor planuri personale, unele la care te-ai tot gândit de ceva timp. Mijlocul săptămânii îți poate aduce tot soiul de controverse, dar nu trebuie să le bagi în seamă.

Taur

Apar cheltuieli legate de facturi, taxe, impozite însă există posibilitatea să fie vorba și de niște datorii neachitate. Ar fi bine să încerci pe viitor să gestionezi mai bine venitul de care ai parte, altfel va trebui să faci unele sacrificii.

Gemeni

Sănătatea fluctuează, astfel că ar fi bine să faci mai multă mișcare în cursul acestei săptămâni. Merele discordiei sunt banii și bunurile comune cu unele persoane cu care colaborezi pe un anumit plan.

Rac

Este multă agitație la muncă, dar și în plan personal ai planificate de mult timp tot soiul de activități. Vei finaliza totul cu succes dacă vei organiza eficient timpul și resursele pe care le ai la dispoziție.

Leu

Ești dornică de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby care reușește mereu să te binedispună și să îți aducă zâmbetul pe buze. Simți o ruptură între tine și cei dragi și ai impresia că ești pe o altă lungime de undă față de aceștia.

Fecioară

Îndatoririle profesionale îți oferă posibilitatea de a te detașa de neplăcerile amoroase și de a obține succese care nu trec neobservate sau nelăudate. Lasă-te purtată de valurile vieții și îți va fi mai bine din numeroase puncte de vedere.

Balanță

Starea ta de sănătate este vulnerabilă, motiv pentru care ar fi bine să îți dozezi eforturile și să alegi cu foarte mare atenție modul în care alegi să răspunzi provocărilor care se vor instala în cursul acestor zile. Fii prudentă și oferă celor din jur posibilitatea să se bucure de căldura ta sufletească.

Scorpion

Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și mici călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau chiar profesionale. Ar fi bine să nu lași discuțiile să te pună mereu pe tine în rolul principal și ascultă ce au de spus și ceilalți.

Săgetător

Atmosfera de acasă va fi animată de reuniuni cu persoane dragi, unele pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp. Ar fi bine să ai grijă pe cine primești în casa ta, unii nu privesc cu ochi buni succesele de care ai parte.

Capricorn

Ai parte de plusuri, dar și de minusuri. Încearcă să te concentrezi asupra modului în care îți gestionezi veniturile. Nu mai cheltui sume mari de bani pe lucruri de care te poți lipsi.

Vărsător

Este o săptămână controversată, iar asta din cauza faptului că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să te supui în prezent sunt fluctuante și chiar și stresante. Nu uita, viața este ca un film, are nevoie de mai multe tipuri de scene pentru a fi unul bun…

Pești

Mijlocul săptămânii aduce pentru tine îmbunătățiri financiare prin diferite modalități și activități la care iei parte. Poate fi vorba de salariu sau chiar de unele cadouri sau mici favoruri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed