Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 27 Februarie – 5 Martie

Zodiacul chinezesc saptamanal 27 Februarie – 5 Martie

autor Elena Yvette
131 vizualizari

Șobolan

Vei fi înclinat să fii morocănos; va fi necesar să reacționezi, vei vedea doar partea pozitivă a lucrurilor. Dacă ești predispus să ai pietre la rinichi, fii de două ori mai vigilent! Ferește-te, există riscul să cazi: să fii atent la scări, lifturi, terenuri umede. O dezamăgire sentimentală nu este imposibilă, dar acest eveniment nu va lua proporții exagerate: îți vei recupera rapid echilibrul.

Zodiac-chinezesc

Bivol

Vei fi asigurat de noroc. Arăți imaginație și romantism în relațiile sexuale. De data aceasta, vei avea înțelepciunea să nu ceri fericirea absolută și vei fi mulțumit de evenimentele fericite mărunte. Există riscuri de dureri de cap sau dinți. Pentru a îți îndeplini dorințele, vei avea nevoie de toate resursele de vitalitate și energie, așa că nu le irosi în acțiuni inutile; organizează-te!

Tigru

Va trebui să te confrunți cu niște cheltuieli importante, în timp ce banii vor veni lent. Ia în considerare punctele de vedere ale celorlalți, acest lucru va fi cel mai bun mijloc de a evita dezamăgirile. Ar putea apărea tensiuni sau neînțelegeri între iubiți din cauza dezinteresului unuia dintre parteneri. Dacă ești obosit, du-te la țară pentru a te recupera.

Iepure

Ar fi timpul să îți planifici cheltuielile, pentru a echilibra mai bine bugetul. În cazul în care ai o relație, ar fi bine să fii mai liniștit, pentru a evita tensiunile cu jumătatea ta. Vei avea de câștigat dacă înveți să iei viața așa cum vine. Copiii tăi îți vor da multe satisfacții. În cazul în care ai nevoie de ajutor și sprijin, acesta va fi momentul potrivit să iei măsurile necesare pentru a lua legătura cu cei din jurul tău; vei crea un val de simpatie în rândul lor dacă îi vei lăsa să vorbească mai mult.

Dragon

Fii atent cu unii dintre prietenii tăi! Norocul va fi de partea ta într-o tranzacție financiară. În cazul în care dorești îți să continui călătoria vieții cu partenerul tău, va trebui să modifici natura relației dintre voi. Exista un risc de cădere. Va fi necesar ca rudele tale apropiate să aibă grijă de tine.

Șarpe

În această săptămână apar cele mai bune ocazii; profită de ele pentru a face ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna. În cazul în care stai prost cu banii, vei găsi în cele din urmă soluții viabile pentru a echilibra bugetul. Vei vedea totul roz și există posibilitatea de a te îndrăgosti nebunește la prima vedere. Prietenia va fi în centrul atenției tale, dar fii prudent, deoarece există posibilitatea ca cei pe care îi consideri prieteni să te invidieze pe ascuns.

Cal

Va fi o săptămână plasată sub semnul succesului total. Va fi totuși necesar să fii mai diplomat, astfel încât să îți poți îndeplini ambițiile. Se preconizează mult succes în afaceri. Relația sentimentala va fi și ea favorizată de noroc. Vei fi vesel alături de familie.

Oaie

Viața ta profesională nu va avea sprijinul total al astrelor. Prin urmare, nu te implica în sarcini noi, dacă vrei să eviți eșecurile și dezamăgirile. Călătoriile vor fi favorizate, iar în timpul acestora vei putea avea parte de o întâlnire amoroasă deosebită. Atmosfera va fi tensionată acasă, dar totul va ieși bine în cele din urmă.

Maimuță

Încearcă să te adaptezi cu grație la anumite schimbări impuse de evenimente. Vei avea inițiativă în ceea ce privește viața amoroasă, iar acest lucru va da roadele pe care le aștepți. Vor apărea cheltuieli neprevăzute care te vor obliga să fii mai econom. Încearcă să îi faci pe copiii tăi să fie mai înțelegători.

Cocoș

Această săptămână este favorabilă reflecției și muncii intelectuale. Dacă ai gestionat atent bugetul, vei obține satisfacția de a îmbunătăți resursele. Dacă nu ești implicat încă într-o relație, sunt toate șansele să te îndrăgostești la prima vedere. Nu te amesteca în viața privată a altor persoane, dacă vrei să îți fie bine.

Câine

Obligațiile și responsabilitățile tale vor fi numeroase și va fi necesar să te organizezi metodic pentru a le putea îndeplini bine. Vei fi înclinat să cheltuiești o sumă mare de bani pentru a îți satisface un capriciu de moment sau a face alte persoane invidioase. Te vei simți slăbit și nervos…

Porc

Vei reuși în consolidarea poziției financiare dacă nu acționezi în conformitate cu ambițiile tale, ci în funcție de mijloacele tale. Vei fi tentat să ai o relație extraconjugală, deoarece te simți neglijat. Dacă ești singur, te vei răsfăța cu multe aventuri incitante. Există riscul de a te confrunta cu migrene.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies