HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 27 Februarie 2017

Horoscop zilnic Luni, 27 Februarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/Horoscop-zilnic-Luni-27-Februarie-2017.jpg

Descoperă ce-ți rezervă astrele în această zi. Totul despre ce surprize te așteaptă, ce primejdii te pândesc și, mai ales, ce noroc îți bate la ușă. Ce nativi se vor bucura, se vor supăra sau vor scăpa de griji?

BERBEC

Vei avea parte de o propunere tentantă din partea șefilor. Gândește cu calm situația pentru a vedea dacă poți face față provocării. În familie te bucuri de voie bună și sprijin necondiționat, toți cei dragi au încredere în decizia luată, nu-i dezamăgi!

TAUR

O călătorie de afaceri îți încurcă planurile, dar dacă ai răbdare, vei face față situației. Ai grijă la comportamentul afișat în cercul de prieteni, deoarece nu este privit cu ochi buni, mulți cred că te-ai schimbat în rău. Clarifică acest aspect și lucrurile se vor întoarce la normal!

GEMENI

Familia așteaptă un răspuns în ceea ce privește relațiile tale amoroase. Consideră că a venit momentul pentru a te așeza la casa ta, iar amânarea de care dai dovadă îi nemulțumește. Abordează subiectul cu seriozitate și totul se va rezolva. Dacă nu ești implicat într-o relație, spune-le punctul de vedere, pentru a înțelege de ce nu le poți face pe plac.

RAC

O nouă șansă îți iese-n cale, acceptă că poți face mai mult pentru tine și reușitele nu vor întârzia să apară. Cei dragi îți sunt alături indiferent de situație, așa că ai încredere în forțele tale! Astrele te încurajează să încerci să deschizi carapacea din care n-ai mai ieșit de ceva vreme.

LEU

Starea de sănătate îți reamintește că nu poți uita de problemele pe care le ai, e momentul de a face o vizită medicului pentru un control de rutină. O cină în aer liber alături de prieteni și familie te va scoate din gândurile tale, ceea ce-ți va oferi și starea de bine mult așteptată.

FECIOARĂ

Dorința de a rezolva totul într-un timp scurt va provoca discuții în contradictoriu cu persoana iubită; alege să privești situația din afară cu seriozitate și vei descoperi și punctul de vedere al celor din jur. Prietenii te invidiază, iar din cercul tău puțini îți sunt loiali. Ai grijă cui oferi secretele tale.

BALANȚĂ

Pendulezi mai mult ca niciodată, nu te poți hotărî dacă a avea un urmaș îți va rezolva problemele de ordin sentimental. Te sfătuim să nu te grăbești în a lua o decizie pe care, cel mai probabil, o vei regreta. Noaptea îți este un sfetnic bun, ia în considerare ceea ce spune inima și nu gura celor din jur.

SCORPION

La muncă problemele nu încetează să apară, iar în familie situația este și mai tensionată. Dorința ta de a evada nu te ajută, cei din jur nu-ți înțeleg atitudinea, drept pentru care vor exista discuții aprinse cu o persoană în vârstă din familie.

SĂGETĂTOR

Prietenii îți pregătesc o surpriză pentru a sărbători avansarea de la locul de muncă. Șefii sunt uimiți de rezultatele tale din ultima perioadă și consideră că meriți mărirea de salariu despre care se vorbea. Este o zi prielnică pentru încheierea unor contracte pe care le-ai amânat; ai încredere, totul va avea succes.

CAPRICORN

Munca din ultima vreme se resimte,  ai grijă de sănătate, odihnește-te și relaxează-te în compania familiei. Nu sunt binevenite întâlnirile de afaceri, pentru că nu te poți concentra și vei avea de suferit.

VĂRSĂTOR

La locul de muncă totul merge prost, agitația de care dai dovadă îi nemulțumește pe șefi. Ei îți propun să te odihnești mai mult. Vei primi vești din partea unui prieten cu care n-ai mai vorbit de mult timp, te sfătuim să acorzi atenție acestei discuții, pentru că-ți va fi utilă pe viitor…

PEȘTI

O zi plină de reușite, totul merge așa cum ți-ai propus. La locul de muncă ești apreciat, iar în familie toți te susțin, în special o persoană în vârstă care te privește cu mândrie. Te poți relaxa, pentru că ai alături oameni de încredere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed