HomeHoroscop Horoscop de weekend 30 Martie – 1 Aprilie 2018

Horoscop de weekend 30 Martie – 1 Aprilie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 858 views
Horoscop de weekend 30 Martie - 1 Aprilie 2018

Berbecii muncesc în acest weekend, Racii sunt îndrăgostiți, iar Fecioarele își pun ordine în gânduri și în suflet. Iată ce spun astrele și despre celelalte zodii:

Horoscop de weekend 30 Martie - 1 Aprilie

BERBEC:

Berbecii își petrec acest weekend muncind la ceea ce nu au reușit să finalizeze, pentru a putea respecta termenele date. Ei vor să dea dea impresia că sunt puternici, pentru nu își lăsa slăbiciunile la vedere, însă, de fapt, se simt cam stresați. Trebuie să vă acordați timpul necesar pentru odihnă, pentru a putea face față sarcinilor viitoare. Dacă nu vă odihniți suficient, nu veți da randamentul necesar la locul de muncă. Odihna este pe primul loc în această perioadă.

TAUR:

Povestea frumoasă de dragoste a Taurilor va prinde contur în acest sfârșit de săptămână. Fie vin cu diverse propuneri sau invitații pentru partenerii lor, fie primesc ei diverse invitații, ei se bucură din plin de relația de cuplu, pentru că le merge ca pe roate. Fiți puțin mai atenți la cheltuieli și la sumele de bani pe care le investiți.

GEMENI:

Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei în acest weekend, pentru că pot fi predispuși unor răceli care, dacă nu sunt tratate la timp, îi vor ține în casă pentru câteva zile. Trebuie să fie atenți la îmbrăcăminte, să poarte haine mai groase și să nu consume băuturi reci, care ar putea fi începutul unor răceli sau infecții. Fiți cât mai cumpătați!

RAC:

Nativii din zodia Rac petrec un sfârșit de săptămână foarte frumos alături de o persoană de care sunt îndrăgostiți. Această dragoste la prima vedere le va da bătăi de cap mai târziu, dacă nu fac acum, cât e momentul, pașii potriviți pentru a o face să funcționeze corect. Fiți voi înșivă și încercați să nu pretindeți că sunteți altceva decât sunteți!

LEU:

Este weekendul perfect pentru ca acești nativi să își pună ordine în gânduri și în suflet. Au de luat unele decizii importante care le-au stat pe cap multă vreme. Acum este momentul să fiți cumpătați și să gândiți lucrurile la rece, pentru a obține cele mai bune rezultate și a vă simți cât mai bine.

FECIOARĂ:

Fecioarele vor petrece un weekend minunat alături de familie. Se întâlnesc, în sfârșit cu persoanele dragi sufletului lor, cu care petrec momente relaxante, glumesc și se simt în pielea lor. Nu este cazul să faceți cheltuieli în acest weekend, așa că fiți puțin mai atenți la ceea ce trebuie să cumpărați și la ce nu.

BALANȚĂ:

Chiar dacă în prima parte a weekendului puteți avea o ușoară stare de disconfort sau oboseală, dacă vă petreceți câteva ore dormind, vă veți schimba starea complet. Trebuie să fiți cât mai în formă pentru momentele de duminică alături de prieteni, care se anunță a fi mai mult decât perfecte. Veți întâlni o persoană care vă va stârni interesul în mare măsură.

SCORPION:

Acest sfârșit de săptămână vine cu vești bune. Fie câștigați la loto, fie primiți o sumă de bani, fiți siguri că această sumă vă va prinde foarte bine pentru a investi în lucrurile pe care vi le doriți de ceva vreme. În sfârșit veți putea avea ceea ce vă doriți, fără nicio problemă.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii primesc sfaturi de la persoana pe care o iubesc cel mai mult, iar aceste sfaturi vin din inimă. Aveți încredere în intuiția dumneavoastră, dar și în persoana care vă vine în ajutor cu tot dragul și cu multă implicare. Datorită sfaturilor primite, veți avea numai rezultate bune în orice doriți să faceți.

CAPRICORN:

Capricornii vor fi ușor indispuși în prima parte a weekendului, din cauza unor sume de bani investite în lucruri care nu erau neapărat necesare. Cereți ajutorul unei persoane mai în vârstă din familie, care știți că v-ar putea ajuta, iar aceste lucruri se vor rezolva în scurt timp. Fiți mai atenți pe viitor la investițiile pe care le faceți.

VĂRSĂTOR:

Atenția dumneavoastră va fi focalizată asupra prietenilor, care fac tot ce le stă în putință să vă debaraseze cât de cât de treburile de la locul de muncă. Vor doar să vă ajute, așa că nu ar strica să le acceptați invitația de a ieși împreună sau de a face o drumeție în acest sfârșit de săptămână…

PEȘTI:

În acest weekend sunt șanse mari să vă întâlniți sufletul-pereche. Întâlniți o persoană care vă dă peste cap, în adevăratul sens al cuvântului, și veți fi în al nouălea cer, văzând că vă acceptă propunerile. Pe plan financiar, Peștii o duc mai bine ca niciodată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed