Horoscop dragoste Berbec martie 2014

Share

Marte ii guverneaza pe cei nascuti sub acest semn zodiacal. Acesta incepe sa fie retrograd de la inceputul acestei luni in casa relatiilor Berbecului si va ramane in aceasta stare neobisnuita pana la jumatatea lunii mai a acestui an.


Horoscop dragoste Berbec martie 2014

De aceea, pentru nativi urmeaza o perioada destul de complicata. Nu se anunta neaparat numai intamplari negative dar apar totusi situatii destul de complexe si inedite care pot duce la schimbari semnificative in viata de cuplu.

Apar cateva dificultati si obstacole neasteptate pe care nativii trebuie sa le depaseasca cu multa inteligenta si rabdare. Doar asa relatia nu va fi afectata total. Daca problemele sunt solutionate cuplul va deveni mai inchegat si mai trainic.

Acelasi Marte retrograd poate aduce in prim-plan si alte aspecte destul de importante. Este posibil ca anumite relatii incheiate de mult sa revina in viata nativilor. Poate au ramas discutii neterminate, poate regrete.

Si de aceea este momentul sa fie discutate. Doar asa trecutul va putea fi lasat in urma si nativii vor putea in sfarsit sa priveasca spre viitor. Actuala relatie va putea avansa in momentul in care vechile iubiri sunt cu adevarat uitate.

Marte va influenta si atitudinea Berbecilor. Acestia vor deveni in martie mai pasionali dar in acelasi timp mult mai gelosi. Au impresia ca partenerul de viata nu este pe deplin dedicat relatiei. Vor da nastere unor discutii pe aceste teme.

Trebuie sa isi tempereze impulsivitatea si sa inteleaga ca gelozia in exces dauneaza iubirii. Nativii sunt predispusi la greseli din cauza caracterului usor exploziv din aceasta luna.

Nativii singuri cauta sa se distreze si sa flirteze. Este posibil ca acestia sa inceapa relatii pasagere. Intalnesc oameni interesanti dar nu pot forma un cuplu de durata pentru ca nu au incredere in cei de langa ei.

Luna martie nu este favorabila pentru Berbecii singuri dar daca devin mai rabdatori si mai putin exigenti vor reusi, intr-un final , sa scape si de singuratate.

In aceasta luna relatiile Berbecilor sunt greu puse la incercare. Doar acele relatii stabile pot depasi incercarile la care sunt supuse in aceste zile.
Perioada este de proba si daca in cuplu exista comunicare acesta va deveni mai trainic. Este posibil chiar ca in lunile urmatoare sa apara si o formalizare a relatiei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news