Horoscop dragoste Leu aprilie 2014

Share

Horoscop dragoste Leu Aprilie 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru luna Aprilie 2014. Horoscopul dragostei zodiei Leu se ocupa de caracteristicile personale si relatiile sentimentale ale nativilor din zodia Leu.

Horoscop dragoste leu 2015

Venus este generoasa in luna aprilie cu persoanele nascute sub acest semn zodiacal. Planeta se afla in sfarsit in casa cuplului acestei zodii si aduce multa fericire si dragoste intensa. Luna aprilie se anunta a fi linistita din punct de vedere sentimental si inceputul de primavara este plin de bucurie si impliniri.

Marte se afla tot in casa cuplului Leilor si asta inseamna ca si la capitolul comunicare cuplurile stau foarte bine. Daca pana acum Leii discutau cu o oarecare dificultate problemele si sentimentele lor acum le este mai usor sa se exprime.

Reusesc sa le spuna partenerilor de viata ce asteptari au si ce-si doresc de la relatia in care sunt implicati. Aceste discutii nu pot aduce decat un echilibru in cuplu. Perechile reusesc sa se cunoasca mai bine si relatiile trec la un alt nivel. Exista intelegere si afectiune in cuplu.

In relatiile serioase se aduc in discutie planuri de viitor, se discuta despre oficializare si chiar despre intemeierea unei familii. Ambii parteneri sunt dispusi sa asculte si sa se sprijine reciproc pentru atingerea unor scopuri comune.

Si nativi singuri au parte de momente benefice in aceasta luna. Vor sa se distreze cat mai mult in compania prietenilor si cauta orice moment liber pentru a se bucura de viata. Au posibilitatea sa intalneasca persoane noi, amuzante si atragatoare.

Este posibil sa inceapa o aventura intensa si foarte pasionala. Aceasta aventura s-ar putea transforma intr-o relatie serioasa daca Leii isi dau frau liber sentimentelor. Daca nu reusesc sa-si deschida sufletul nu pot gasi dragoste adevarata.

Poate e momentul ca acesti Lei sa lase deoparte aventurile pasagere si sa inceapa sa caute o persoana cu care pot forma un cuplu trainic. Leii se indragostesc repede dar, la fel de repede termina o relatie daca nu se simt in largul lor si daca se plictisesc. Ar fi bine sa incerce sa lase impulsivitatea la o parte si sa incerce o relatie de lunga durata.

Cei care au reusit sa formeze un cuplu culeg roadele dragostei lor. Au timp si pentru petreceri si pentru cateva zile de vacanta. E nevoie si de putina relaxare din cand in cand.

Luna aprilie nu aduce aspecte negative in viata sentimentala a nativilor. Este o perioada buna pentru exprimarea sentimentelor si pentru dragoste. Totul pare sa mearga bine si lucrurile vor ramane asa o buna perioada de timp.

In decursul anului mai urmeaza cateva momente mai dificile asa ca sfatul nostru pentru Lei este sa se bucure din plin de fericirea din aceasta luna.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news