Horoscop dragoste Scorpion

Share

Horoscop dragoste Scorpion 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei zodiei Scorpion se ocupa de caracteristicile personale si relatiile tale sentimentale ale nativilor din zodia Scorpion.

Horoscop dragoste scorpion 2015

Iubiri nestatornice, multa incertitudine si nimic cu adevarat semnificativ. Cam la asta se rezuma prima parte a anului 2014 pentru persoanele nascute sub zodia Scorpionului. Inceputul de an nu aduce chiar aspecte negative dar nici nu este pe deplin implinit din punct de vedere sentimental.

Scorpionii vor incerca sa-si demonstreze iubirea si sa fie romantici datorita influentei lui Neptun. Dar rezultatele nu vor fi chiar pe masura asteptarilor si s-ar putea ca nativii sa aiba parte si de dezamagiri in plan amoros.

Nativii vor incepe sa gandeasca mai mult actiunile pe care le fac si relatiile in care sunt implicati. Ratiunea va invinge si asta poate duce chiar la destramarea cuplului. Vor medita mai mult si vor isi vor analiza pe toate fetele sentimentele si trairile din cuplu.

Poate mai mult ca oricand vor incepe sa aiba asteptari mai mari si vor cere mai mult de la partenerul de viata. Este posibil ca perechea lor sa nu fie capabila sa le dea ceea ce au nativii nevoie si de aici.. apar problemele.

Scorpionii vor sa discute si sa gandeasca intens fiecare pas si fiecare decizie. Vor incerca sa negicieze de asa maniera incat sa se ajunga la aceleasi concluzii. Oricum lucrurile se fac dupa cum doresc ei.

Pentru nativii singuri, Venus in casa cuplului poate aduce in prim-plan o iubire mai veche cu care au ramas niste chestiuni nerezolvate. Daca aceste probleme nu sunt rezolvate acesti Scorpioni vor ramane inca mult timp ancorati in trecut. Nu-si vor putea deschide sufletul pentru o noua iubire si nu se vor putea dedica pe deplin acesteia.

Incepand cu luna mai lucrurile incep sa se mai relaxeze putin si atmosfera devine chiar romantica. Vor incerca sa lase putin deoparte problemele si sa se bucure de cateva clipe de iubire.

Toamna si iarna acestui an aduc liniste in viata de cuplu. Nimic rau nu se mai intampla. Totul incepe sa capete contur si Scorpionii vor incerca sa atinga un echilibru. Este posibil ca cei implicati intr-o relatie serioasa sa o duca la un nivel superior.

Nici nativii singuri nu se lasa mai prejos. Pot intalni persoane noi, vor incepe sa lase iubirile trecute in urma si vor trai din plin prezentul. Incep chiar sa-si faca planuri pentru viitor: isi doresc stabilitate, un camin, o familie. Vor face tot posibilul sa intalneasca persoana care sa le ofere tot ceea ce cauta.

Ultima luna din 2014 nu aduce nimic nou. Schimbarile sunt deja facute, deciziile luate si asa vor ramane pana la inceputul lui 2015.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news