HomeHoroscop dragoste Horoscopul dragostei în luna Martie 2024 pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei în luna Martie 2024 pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscopul-dragostei-în-luna-martie-pentru-toate-zodiile.jpg

Pe cei ce doresc să se informeze asupra capitolului dragostei pentru luna martie îi invităm să citească mai jos horoscopul:

            Berbec

După o lună trecută tumultuoasă, luna martie îi va pregăti pe unii Berbeci pentru o nouă relaţie, care le va stimula extinderea orizontului mental. Pentru alţii, va fi o lună perfectă de consolidare a relaţiei. Spre sfârşitul lunii, vor fi marcați de o creștere a așteptărilor și vor căpăta mai multă încredere în persoana dragă.

            Taur

Erotismul Taurului va fi în forţă în această lună. Emoţiile vor fi intensificate, impulsul sexual va fi stimulat, relaţia dumneavoastră va înflori. Veţi avea parte de o viaţă socială mai veselă şi mai activă. Orizontul sentimental se va lărgi, precum şi cel spiritual.

            Gemeni

Această lună le va putea aduce Gemenilor o posibilă oficializare a legăturii existente fie prin a-i cunoaște pe părinții partenerului, fie prin logodnă. Dacă relația nu vă face să vă simţiţi împlinit, poate aduce o despărțire care va fi mai tulburătoare la început, veţi suferi mult, dar mai apoi vă veţi simţi eliberat.

            Rac

Veţi fi predispuşi să vă îndrăgostiţi în această lună, dacă nu aţi făcut-o deja. Instinctul sexual va fi la cote maxime, fapt ce vă va predispune la o aventură. Ocaziile de a intra într-o relaţie nouă sunt din ce în ce mai frecvente. Aşadar, Racii vor putea trece printr-o experienţă amoroasă deosebită.

            Leu

Nativii acestei zodii vor prezenta obstacole greu de înfruntat în relaţiile parteneriale de lungă durată. Aceste obstacole sunt reprezentate de o monotonie îndelungată, de o neîncredere continuă, fapte ce vor conduce la o posibilă ruptură a relaţiei. De aceea, e bine să luaţi o pauză şi să vă gândiţi bine ceea ce doriţi să faceţi.

            Fecioară

O persoană de sex opus vă va fura inima și, cu toate că va fi doar atracţie fizică la început, în doar câteva zile veţi începe să aveţi sentimente pentru ea şi să fiţi dornic de a o cunoaște din ce în ce mai bine. Aveţi mare grijă, deoarece face parte dintr-un mediu cultural sau spiritual diferit de al dumneavoastră. Nu vă aruncați cu capul înainte şi nu-i acordaţi prea multă încredere de la început!

            Balanţă

Noua dragoste nu este una de durată şi nici fericită. De aceea, în acestă lună îi veţi pune punct, dar nu vă va fi greu să treceţi mai departe, deoarece nu aţi avut sentimente pentru acea persoană. Timpul oricum le rezolvă pe toate. Va exista un risc de frustrare şi deziluzie, dar până la sfârșitul lunii veţi fi deja într-o nouă relaţie.

            Scorpion

Pentru Scorpioni, luna Martie va fi una foarte dinamică, intensă şi pasională din punct de vedere al dragostei, dar în acelaşi timp evitaţi situaţiile neclare, cu potenţial conflictual. Nimeni nu îşi doreşte un partener extrem de gelos, care nu are încredere în persoana iubită.

            Săgetător

În această lună, dragostea Săgetătorilor va fi pusă la încercare. Relaţia acestora va întâmpina dificultăți mai mult obiective, ce ţin de locuinţă, de proprietățile acestora. Chiar vă veţi confrunta cu anumite neînțelegeri în domeniul profesional, ce vă vor face să nu mai fiţi la fel de prietenos cu partenerul de viaţă, să nu îi mai acordaţi atenţie, chiar să căutaţi să vă certaţi sau să vă răzbunaţi pe el din cauza frustrarii pe care ați acumulat-o la locul de muncă.

            Capricorn

Dacă relaţia ta este una sufocantă, plină de neîncredere, aceasta s-ar putea încheia. Testează-ţi partenerul pentru a vedea dacă într-adevăr îl mai doreşti în viitorul tău. Fă-o acum, pentru ca mai apoi să nu fie prea târziu, dar gândește-te că deciziile incorecte vor duce la frustrări şi regrete.

            Vărsător

Relația cu partenerul se va schimba în bine în această lună. Venus va ajunge în casa dragostei Vărsătorilor, fapt ce va conduce la consolidarea și armonizarea relației. Sexualitatea va fi revigorată, plăcerile vor fi trăite mai intens…

            Peşti

Aceştia vor fi mai relaxaţi în această lună, mai cooperanţi şi binevoitori. Fertilitatea creşte, ceea ce e bine de reţinut dacă doriţi să aveţi copii. Cei care sunt singuri îşi vor putea forma o nouă relaţie, care va putea fi, pentru multi dintre ei, una de viitor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed