Horoscop august 2015

Share

Horoscopul lunii august aduce in 2015 vesti noi, odata cu sfarsitul verii. Este, asadar, posibil sa se produca schimbari pe mai multe planuri pentru majoritatea zodiilor.

Horoscop august 2015

Descopera horoscopul lunii august 2015 si afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta perioada. Citeste urmatoarele randuri si foloseste informatiile in favoarea ta, in functie de zodie!

General

Horoscopul lunii august 2015 vine cu o serie de aspecte nu tocmai placute. Astfel, in aceasta perioada, multe zodii vor avea parte de dificultati si, negestionate corect, acestea vor tinde sa se complice. Cu toate acestea, nu este cazul sa va speriati, deoarece, cunoscand aceste aspecte, veti putea intampina pregatite problemele ce s-ar putea ivi. In plus, horoscopul lunii august 2015 aduce un avertisment, menit sa pregateasca nativii din toate zodiile si sa ii inarmeze cu multa rabdare si calm. In plus, Soarele va ajuta toate zodiile prin energia sa pozitiva, reducand, astfel, influentele negative ale altor planete. Inclusiv Luna Neagra va fi o prezenta benefica, oferind tuturor zodiilor impulsuri pozitive.

Influente

Horoscopul lunii august 2015 aduce insa si vesti bune. Prin urmare, fiecare semn zodiacal va primi cate un protector ceresc. Asadar, micul ajutor primit din partea acestor planete poate avea un impact decisiv asupra reusitelor din aceasta perioada.

Semnele de foc il vor avea ca protector pe Venus. Cu ajutorul acestei planete, nu se poate spune ca nativii din aceste zodii vor fi scutiti de orice problema, dar, cu siguranta, nu vor avea nici prea multe dificultati in ceea ce priveste relatiile personale si chiar profesionale.

Semnele de apa se vor bucura de protectia Lunii. Aceasta, desi va avea putere mai mare, si-o va exercita pentru un timp mult mai scurt. Intre timp, semnele de aer vor fi protejate de Saturn, care le va aduce armonie si pozitivism intr-o perioada in care chiar au nevoie.

Semnele de pamant vor fi guvernate de Marte. Acesta se va axa pe sfera relatiilor, insa le va aduce nativilor din aceste zodii izbucniri emotionale frecvente. Necontrolate, acestea pot afecta relatia cu cei dragi. De asemenea, ar putea cauza probleme la serviciu. Daca sunteti intr-una dintre aceste zodii, reactionati rational si nu faceti abuz de emotivitatea crescuta din aceasta perioada.

Cu toate acestea, horoscopul lunii august 2015 atrage atentia si asupra planetelor care vor avea cea mai mare energie negativa asupra Pamantului. Se remarca, asadar, Uranus, Neptun si Jupiter. La o analiza mai atenta, se poate observa ca toate astrele vor fi potrivnice semnelor zodiacale in aceasta perioada. Soarele va ramane singurul protector care nu ne va cauza probleme, insa energia sa va razbate cu greu de aceste emanatii negative.

Cu toate ca majoritatea aspectelor vor fi potrivnice zodiilor, nu trebuie sa va pierdeti speranta, deoarece luna urmatoare se anunta ceva mai blanda. Asadar, va fi nevoie de multa cumpatare la sfarsit de vara, iar problemele cauzate de alinierile nefavorabile ale astrelor vor trece ceva mai usor, astfel. De asemenea, este foarte importanta pastrarea unei atitudini pozitive, precum si a unui tonus bun, pentru a putea depasi cu mai multa usurinta aceasta perioada tensionata.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente