HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop ianuarie 2015

Horoscop ianuarie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 953 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/11/Horoscop-ianuarie-2015.jpg

Horoscop ianuarie 2015 – cititorii au dorit sa afle ce ascunde luna ianuarie, care sunt previziunile si cum influenteaza astrele nativii zodiacului.

Horoscopul ianuarie 2015 suna promitator pentru cei care si-au propus pentru anul acesta lucrui marete, obiective care par foarte greu de indeplinit. Se pare ca luna ianuarie reprezinta un inceput deosebit de bun pentru anul zodiacal. In continuarea acestui articol vom preciza care sunt elementele principale care definesc horoscopul pentru ianuarie 2015.

Horoscop ianuarie 2015

1.    General:
Prima luna a anului 2015 aduce provocari si schimbari radicale de situatie. Ce inseamna acest lucru? Multe relatii vor fi puse la incercare si multe dintre legaturile care pareau puternice se vor rupe. Intr-adevar, acest lucru face referire la particular, nicidecum nu ne putem referi la general. In ceea ce priveste relatiile de prietenie, horoscopul ianuarie 2015 puncteaza faptul ca acestea vor trece printr-o stare de tranzitie. Aceasta stare de tranzitie poate insemna potentarea maxima a relatiei respective, dar putem intalni, de asemenea, cazuri in care relatiile ajung intr-un punct critic in care protagonistii nu se mai gasesc pe aceeasi lungime de unda. In ceea ce priveste relatiile amoroase horoscopul ianuarie 2015 promite o viziune obiectiva. Ce inseamna acest lucru? Relatiie de lunga durata se vor cimenta, ori vor atinge pragul critic de distrugere. Intr-adevar, acest lucru suna cam dur, insa specialistii considera ca intreg anul 2015 este un an al incercarilor, provocarilor si din acest motiv, inceputul, luna ianuarie este cea mai grea. Sanatatea este, de asemenea, un sector deosebit de important in viata noastra. Horoscopul ianuarie 2015 nu avertizeaza nativii in legatura cu un element anume, insa acestia trebuie sa fie mereu precauti in legatura cu fiecare element ce tine de sanatate.

2.    Bani:
Horoscop ianuarie 2015 – bani: ce arata astrele si ce spun specialistii despre aceasta luna? Se pare ca prima luna a anului 2015 surprinde o atmosfera prielnica afacerilor.. Persoanele care incep o activitate care aduce o anumita suma de bani sa se astepte ca aceasta sa fie infloritoare.De ce? Se pare ca aceasta prima luna va ajuta oamenii in tot ceea ce isi propun. Nu numai rezultatele vor fi imbucuratoare, ci si drumul catre realizare. Nativii vor fi urmariti de o creativitate trimisa pana la paroxism. Totul va ajuta si in final satisfacerea materiala va fi punctata.

3.    Prieteni:
Horoscopul ianuarie 2015 subliniaza acest sector de referinta. Prietenii sunt deosebit de importanti in viata noastra, insa din cand in cand ne dam seama care sunt si care nu sunt adevaratii nostri tovarasi. Ce prezic astrele? Specialistii considera ca stelele au o asezare ciudata in ceea ce priveste relatiile interumane, relatiile de prietenie. Se pare ca unele persoane pe care anumiti nativi le-au considerat a fi adevarati oameni pe care se pot baza cu adevarat nu sunt chiar ceea ce au crezut in faza initiala. Exista o vorba deosebit de cunoscuta “nu toti cei pe care ii pierdem sunt cu adevarat pierderi.”. Ce vrea sa insemne aceasta vorba? Se poate spune ca luna ianuarie a anului 2015 aduce la lumina persoanele care sunt mai mult sau mai putin importante in viata cuiva. Cand vine vorba de prietenie trebuie sa existe reciprocitate si empatie. In momentul in care cineva nu ofera atat de mult pe cat primeste, lucrurile se schimba. Luna ianuarie va arata cine isi va pastra locul si cine se va grabi spre alte suflete.

4.    Dragoste:
Relatiile amoroase se cimenteaza sau se pierd in aceasta luna. Horoscopul ianuarie 2015 subliniaza momentul critic in care indragostitii zodiacului isi dau seama pe de-o parte de valoarea celui de langa ei, pe de alta parte, ceilalti realizeaza ca se afla intr-o relatie toxica. Intr-adevar, iubirea este un segment deosebit de important in viata fiecaruia dintre noi si din acest motiv alegerea partenerului de viata trebuie facuta cu mare grija. Inima e ascultata mereu in aceste situatii, insa din cand in cand trebuie sa dam crezare si ratiunii.

5.    Sanatate:
Cine a spus ca sanatatea conteaza cel mai putin, cu siguranta acel om s-a inselat amarnic, sau nu a trebuit sa lucreze vreodata bolnav, racit. Se pare ca in lipsa sanatatii, banii, dragostea si prietenia nu pot exista. Horoscopul ianuarie 2015 nu aduce avertizari grave in ceea ce priveste nativii. Intr-adevar, acestia trebuie sa fie mereu precauti in ceea ce priveste stilul de viata. Realizarea unui regim alimentar este deosebit de benefica. Stilul de viata sanatos poate ajuta la buna functionare a tuturor celorlalte activitati.

6.    Prima decada:
Horoscopul ianuarie 2015 subliniaza faptul ca prima decada va aduce modificari in gandirea persoanelor nascute in zodia Gemeni, Capricorn sau Balanta. Se pare ca acestia vor realiza in primele zile ale acestui an care le sunt obiectivele si isi vor puncta pasii pe care ii au de facut pentru a realiza tot ce si-au propus. Cu toate ca inceputurile sunt mereu complicate, astrele vor ajuta in acest an pe acei oameni care stiu cu adevarat ce isi doresc.

7.    A doua decada:
Horoscopul ianuarie 2015 ne dezvaluie faptul ca a doua deacada a lunii ajuta nativii din zodia Taur, Pesti, Fecioara sau Berbec sa isi faca ordine in prioritati si sa uite de elementele care ii faceau doar sa isi consume energia. Vor cauta activitati care sa ii inspire si vor incerca sa faca in asa fel incat sa nu dezamageasca pe nimeni. Isi propun o noua etapa a dezvoltarii lor personale care se va contura pe tot parcursul anului 2015.

8.    A treia decada:
A treia decada a lunii ianuarie aduce o atmosfera mai linistita, cel putin din punct de vedere sufletesc. Se pare ca persoanele nascute in Scorpion, Sagetator sau Varsator se vor relaxa. Horoscopul ianuarie 2015 subliniaza, tototdata, puterea acestor nativi de a se pune pe picioare si de a acumula energia necesara pentru a incepe ceva cu adevarat important.

In concluzie, luna ianuarie a anului 2015 este deosebit de benefica si reprezinta un inceput deosebit pentru toti nativii zodiacului. Horoscopul ianuarie 2015 a adus la lumina caracteristici si felul in care astrele influenteaza anumite domenii din viata noastra.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed