HomeHoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Fecioara

Horoscop Lunar Fecioara

autor Elena Yvette
933 views 3 minute timp de citit

Horoscopul lunar al Fecioarei marcheaza o perioada agitata, o perioada in care nativii isi vor cauta toata energia de care dispun pentru a pune la punct proiecte incepute. Daca pana in momentul de fata lucrurile se aflau intr-o crestere lenta, insa continua, nativii vor incerca in aceasta luna sa mareasca ritmul de lucru.

Horoscop Lunar Fecioara

Horoscopul lunar pentru Fecioara sugereaza faptul ca nativii sunt puternici si dornici de munca. Unii vor uita de iubire pentru o vreme, insa cand spunem ca vor uita de iubire nu inseamna ca vor sterge acest capitol din viata lor, insa il vor lasa in spate pentru o perioada. In continuarea acestui articol vom vedea ce au pregatit astrele pentru Fecioare, in functie de fiecare decada.

Prima decada a lunii

In prima decada a lunii, Fecioarele iau initiativa, uita de inhibitii si preiau comanda la locul de munca. Daca pana acum erau tacute si se temeau in momentul in care parerea lor trebuia auzita, in aceasta prima decada nativii uita de timiditate si se vor arunca in diferite provocari. Vor fi apreciati si se vor observa in multime. Sanatatea ii ajuta in aceasta perioada, si totul va fi aranjat astfel incat lucrurile sa fie in favoarea lor. Sunt apreciati, dupa cum am spus, la locul de munca, insa si in viata personala lucrurile merg destul de bine. Partenerul de viata sustine fiecare actiune in care se implica si in cazul in care vorbim despre Fecioarele singure atunci acestea vor fi preocupate doar de cariera, lasand in plan secund iubirea.

A doua decada a lunii

A doua decada a lunii aduce recompensele muncii depuse in prima perioada. Se pare ca la locul de munca totul decurge conform planului si probleme legate de financiar dispar. Fecioarele se incred in propria persoana in aceasta a doua decada mai mult ca niciodata si reusesc sa renunte la fricile adunate in timp. Cand vine vorba de iubire, nici aceasta a doua decada nu sugereaza faptul ca dragostea ar fi deosebit de importanta in aceasta perioada. Nu este de judecat faptul ca acum Fecioarele au gasit in ele ambitia necesara si forta pentru a reusi la locul de munca.

A treia decada

A  treia decada a lunii aduce pe cerul Fecioarelor cateva polemici. Se pare ca atunci cand au fost dedicati la locul de munca, nativii au aruncat anumite vorbe unor persoane dragi. In final de luna, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Fecioarei vor realiza ca unele lucruri ranesc pe cei din jur, fara ca ele sa isi doreasca asta cu adevarat. Iubirea reapare in viata nativilor, facand zilele sa treaca mai frumos.

In conlcuzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Fecioarei se vor dovedi extrem de active in aceasta perioada si nu se vor opri pentru nimic. Isi cunosc acum obiectivele si vor incerca sa faca tot ce le sta in putere pentru a ajunge unde isi doresc. Niciodata nu trebuie sa subestimam o persoana ambitioasa, o persoana care isi cunoaste obiectivele, asemenea unei Fecioare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..