Home HoroscopHoroscop lunar Horoscop Lunar Rac

Horoscop Lunar Rac

autor Elena Yvette
215 vizualizari

Horoscopul lunar pentru Rac aduce la lumina activitatile diferite pe care nativii le intreprind. Se pare ca acestia isi doresc sa faca schimbari si sa se redescopere in situatii care nu se gasesc in zona lor de confort. Ce inseamna acest lucru?

Horoscop Lunar Rac

Horoscopul lunar pentru Rac puncteaza faptul ca in aceasta luna nativii isi doresc senzatii noi si acest lucru nu inseamna neaparat un anumit segment din viata lor. Pentru Raci aceasta luna este pentru descoperirea propriei persoane.

Prima decada

Luna incepe cu un accent pe reorganizare  in ceea ce priveste locul de munca, precum si o atentie speciala pentru regimurile de sanatate. Nativii vor simti totul diferit in aceasta luna  Există un sentiment puternic ca se afla intr-o situatie deosebita, o situatie care traduce doar fericirea obtinuta din lucrurile mici, din detaliile aparute zilnic, și, de fapt , acest lucru va fi o temă generala pentru câțiva ani. Daca pentru cei din jur aceasta cautare personala ii face sa va considere poate prea visatori, nu uitati ca singurul om pentru care luptati pe acest pamant, cu adevarat, sunteti dumneavostra. Asa ca, planurile dumneavoastra nu ar trebui sa fie modificate de parereile celor din jur.

A doua decada

Aceasta perioada poate fi prielnica pentru a reevalua problemele legate de bani , precum și de a reduce cheltuielile in cazul in care a fost o problema . Va concentrati in aceasta perioada pe problemele financiare, intrucat se pare ca simtiti ca ati consumat mai mult decat era necesar. Cand vine vorba de relatiile amoroase, specialistii considera ca persoanele nascute sub semnul zodiacal al Racului cauta o persoana cu care isi pot delecta intelectul, insa in acelasi timp si dorintele trupesti. Se pare ca in aceasta luna se realizeaza in mintea nativilor acea lista de prioritati. De pe data de 20 nativii incep sa isi asume riscuri si se vor implica in activitati deosebit de diferite fata de cele obisnuite de pana acum.

A treia decada

Este o perioada potrivita pentru stabilirea unui regim alimentar. Se pare ca sunteti atat de implicati in cotidian, incat tot ceea ce tine de un regim este lasat in valea uitarii. In ceea ce priveste cariera, finalul de luna aduce vesti bune din partea sefilor. In cazul in care sunteti propriul dumneavoastra sef veti gasi o posbilitate prin care sa va multumiti pentru eforturile depuse. Cand vine vorba de iubire, treceti printr-o perioada linistita, o perioada de autodescoperire. Nu aveti nevoie de alte persoane pentru a va gasi fericirea. La inceputul lunii ati inteles ca un zambet se poate obtine si dintr-un rasarit de soare.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Racului vor observa in aceasta luna adevarata frumusete a lucrurilor simple. Se vor concentra pe propria persoana si vor cauta sa isi imbunatateasca modul in care privesc lumea. Specialistii considera ca aceasta luna este deosebit de importanta pentru viitorul nativilor.

Sa nu uitam insa inca un detaliu care poate schimba in bine luna pentru acesti nativi. Racii au o inclinatie spre a scrie si specialistii sfatuiesc nativii sa aiba incredere in ceea ce au de oferit.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies