Horoscop martie 2015

Share

Descopera horoscopul lunii martie 2015 si vezi ce ti-au pregatit astrele la inceput de primavara! Intampina noul anotimp pregatita si invata cum sa depasesti momentele tensionate.

Horoscop martie 2015

Horoscopul lunii martie 2015 aduce schimbari pentru toate zodiile in plan personal. Citeste urmatoarele randuri si afla despre ce este vorba si cum vei fi influentata in aceasta perioada!

General

Energiile astrale vor fi mai accentuate in aceasta perioada a anului si, de aceea, este posibil sa te simti mai energica si plina de viata. Relatia dintre Mercur si Luna aduce, de asemenea, un plus de pozitivism. In luna martie, Mercur isi va consolida semnificativ propria pozitivitate si toate semnele zodiacale vor primi o deschidere mai mare in sfera afacerilor.

Horoscopul lunii martie 2015 evidentiaza insa o scadere a influentei Lunii.Mercur va functiona ca o prisma energetica, ceea ce va face ca parteneriatele si, in general, relatiile profesionale sa se imbunatateasca pentru toate zodiile. Bineinteles, insa, ca pentru succes este nevoie si de ambitie, iar acest aspect este favorizat de atitudinea proprie fiecarei persoane. In luna martie, Uranus va favoriza aparitia unor oportunitati pe care va trebui sa stii sa le valorifici.

Pentru majoritatea zodiilor, sanatatea se va imbunatati in aceasta perioada, iar pentru bolnavii cronici se poate constata o ameliorare.

Influente

Horoscopul lunii martie 2015 nu va aduce noroc insa tuturor elementelor. Asadar, zodiile de aer si apa nu vor beneficia de protectie suplimentara in aceasta luna. Cu toate acestea, nu inseamna ca nativele din zodia Varsator sau Cancer vor esua in orice domeniu. Este foarte posibil ca lucrurile sa se desfasoare asa cum te asteptai si fara ajutorul astrelor. Nu uita ca, intr-o mare parte, lucrurile depind de tine.

Semnele de pamant, precum si cele de foc vor avea un avantaj in acest sens. Aceste zodii ii vor avea ca protectori pe Marte, respectiv pe Saturn. Planeta Rosie va ajuta mai ales pe planul carierei. Asadar, succesul in afaceri va va fi facilitat, in cazul in care sunteti intr-o zodie de pamant. Pe de alta parte, Saturn va aduce o imbunatatire a relatiilor personale, precum si a celor de la locul de munca. Saturn isi va exercita influenta si in dragoste, iar acest lucru va fi vizibil incepand cu jumatatea a doua a lunii, cand este posibil sa se iveasca sansa de a cunoaste pe cineva special sau sa aiba loc o discutie mai serioasa cu partenerul de viata, in ceea ce priveste planurile de viitor.

Neptun isi va exercita o influenta negativa si, de aceea, este posibil sa resimti stari de oboseala sau sa te simti coplesita de probleme. De asemenea, aceste emanatii negative pot fi resimtite si in domeniul financiar.

Horoscopul lunii martie 2015 atrage atentia si asupra planetei Venus, care va fi ceva mai agresiva in planul relatiilor. De aceea, este posibil ca, pentru unele zodii, dragostea sa nu fie punctul forte in prima jumatate a lunii. Daca vei constata acest lucru, nu este insa cazul sa te ingrijorezi, deoarece influenta lui Venus este de scurta durata si, cu calm, lucrurile vor reveni la normal.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news