Horoscop septembrie 2015

Share

Horoscopul lunii septembrie 2015 aduce armonie pentru majoritatea zodiilor. Dupa zbuciumatul august, se pare ca lucrurile isi intra din nou in ritm; de data aceasta, unul pozitiv.

Horoscop septembrie 2015

Descopera horoscopul lunii septembrie 2015 si afla cum te vor influenta in aceasta perioada astrele. Vezi cum se va desfasura prima luna a toamnei, citind urmatoarele randuri!

General

Horoscopul lunii septembrie 2015 evidentiaza in aceasta luna inceputul unor schimbari benefice pentru toate zodiile. Dupa calvarul din ultima luna a verii, luna august va parea o adevarata binecuvantare pentru majoritatea semnelor. Cu toate acestea, nu trebuie sa va asteptati ca succesul sa se produca singur. Va fi nevoie si de propria implicare si, mai ales, de vointa si dorinta de a reusi. Un alt aspect important este ca toate zodiile vor fi insotite de noroc, iar problemele vor tinde sa dispara. Acest fapt este datorat pozitiei Soarelui si a relatiei acestuia cu Venus si Luna. Aceste trei planete vor aduce oportunitati pentru toate zodiile. De asemenea, relatiile personale vor trece printr-o perioada buna pentru toti nativii. Asadar, fie ca este vorba despre cele personale sau despre parteneriate de afaceri, lucrurile vor capata o tenta pozitiva vizibila.

Influente

Horoscopul lunii septembrie 2015 vine cu vesti bune, insa, spre deosebire de lunile precedente, nu toate zodiile vor avea un protector ceresc. Cele care vor primi, vor fi, bineinteles, un avantaj, bucurandu-se de un ajutor suplimentar, care le va facilita succesul si le va face sa gaseasca mai repede solutii la micile probleme care ar putea sa apara.

Asadar, semnele de aer il vor avea ca protector pe Uranus, care insa nu va fi foarte activ in aceasta perioada. Micul sau ajutor va fi umbrit de combinatia dintre Soare, Venus si Luna. Aceasta din urma aliniere va avea un grad mult mai mare de pozitivism.

O situatie similara se va petrece in cadrul semnelor de pamant, care vor avea ca aliat Luna Neagra. Se pare ca acest corp astral este suficient de puternic pentru a concura cu orice corp ceresc din Sistemul Solar! Foarte adevarat, insa, din pacate, acest lucru nu va fi vizibil si in septembrie, cand Luna Neagra isi va concentra cea mai mare parte a enegriei chiar asupra sa.

Spre deosebire de semnele de aer si cele de pamant, cele de foc si de apa nu vor avea parte de protectie suplimentara, insa acest lucru nu le va afecta foarte mult, deoarece majoritatea evenimentelor din aceasta perioada vor fi incununate de success pentru toti nativii.

Bineinteles ca horoscopul lunii septembrie 2015 atrage atentia si asupra lui Marte si Jupiter, care vor emana energii negative. Aceste doua planete ar putea sta in calea victoriei unor zodii, in cazul in care nativii in cauza nu vor analiza suficient de bine situatia in care se afla inainte de a lua o hotarare. Planeta Rosie isi va concentra atentia asupra sferei carierei, in timp ce Jupiter va incerca sa cauzeze probleme la nivelul relatiilor. Cu toate acestea, influentele pozitive vor fi cele predominante si, de aceea, nu este cazul sa va faceti griji in aceasta perioada a anului.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news