HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni 28 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Luni 28 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 980 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Luni-28-Septembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Luni 28 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Luni 28 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Vi se vor aprinde călcâiele după o persoană nouă sau după o veche iubire. E alegerea dumneavoastră dacă doriţi să vă bateţi capul cu aceleaşi probleme sau veţi miza totul pe relaţia nouă.

 

Taur

Această zi o dedicaţi întru totul casei şi îngrijirii acesteia. Purtaţi-va cu mare atenţie cu dumneavoastră, deoarece starea de sănătate nu se află tocmai în cei mai buni parametri.

 

Gemeni

Astăzi aveţi gânduri mari în ceea ce priveşte situaţia dumneavoastră sentimentală. Vã faceţi planuri de viitor şi dacă vã veţi ţine de ele, veţi lasă la o parte orgoliul, chiar veţi avea sorţi de izbândă.

 

Rac

Va gândiţi să vã angajaţi, să vã schimbaţi jobul sau efectiv să aplicaţi pentru o funcţie mai înalta. Veţi discuta cu diverşi oameni sus-puşi pentru a le propune punctul dumneavoastră de vedere.

 

Leu

Va gândiţi la un nou plan de afaceri în care doriţi să-i implicaţi şi pe unii dintre prietenii dumneavoastră. Este o perioada foarte bună pentru a pune totul cap la cap, însă, aveţi mare grijă la fonduri.

 

Fecioara

Problemele de sănătate ce v-au dat multe bătăi de cap în ultimul timp, în sfârşit vor dispărea şi vã veţi putea bucura pe deplin de tot ce urmează. Veţi primi un câştig de cauza în legătură cu o ceartă.

Balanţă

Probleme-n Paradis astăzi, însă, dacă sunteţi dispus să discutaţi cu partenerul de viaţă, veţi concluziona nişte rezolvări extrem de importante. Reapar unele probleme mai vechi, din punct de vedere profesional.

Scorpion

Sunteţi propus pentru o promovare sau pentru mutarea pe alt departament- oricum ar fi, nu vă pripiţi cu decizia. Din punct de vedere material, lucrurile nu stau chiar atât de bine, deoarece aveţi o nevoie continuă de bani.

Săgetător

Există o posibilitate destul de mare să primiţi o mărire de salariu sau doar nişte bani în plus pentru muncă prestată. La sfârşitul acestei zile, veţi fi uimit de unii prieteni mai vechi, ce doresc să petreacă timp cu dumneavoastră.

Capricorn

Se pare că astăzi veţi cheltui mai mult decât aţi fi prevăzut de dimineaţă, lucru ce vã demoralizează şi vã dã peste cap. Vă gândiţi să luaţi unele decizii mai importante în ceea ce priveşte serviciul.

Vărsător

Va doriţi o escapadă, însă serviciul vã trage în jos; mai mult decât atât, vi se aduc noi îndatoriri. Nu aveţi motiv să vã plângeţi, deoarece banii vã vin, orice aţi face. În ceea ce priveşte sănătatea, ar trebui să aveţi mai mare grijă!

Peşti

Din punct de vedere sentimental, simţiţi că în sfârşit aţi găsit o persoană cu care vã simţiţi conectat la mai multe nivele. Încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a fi bine!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed