HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 8 Septembrie 2015

Horoscop zilnic Marti 8 Septembrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/Horoscop-zilnic-Marti-8-Septembrie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Marti 8 Septembrie 2015. Citeste horoscopul zilei de Marti 8 Septembrie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Dragoste: Deși în ultima vreme ați avut o relație armonioasă cu persoana iubită, iată că apar anumite tensiuni în cadrul cuplului. Fiți rezonabili și mai lăsați de la dvs.!

Sănătate: Starea de slăbiciune care v-a cuprins e nostagie, n-o lăsați să vă acapareze în totalitate! Un pahar de vin vă poate destinde.

Bani: Vă faceți planuri care necesită investiții. Căutați noi modalități de a vă mări bugetul pentru că vă așteaptă cheltuieli neprevăzute.

 

Taur

Dragoste: Nu sunteți multumit de felul în care decurge relația dvs. de cuplu. Poate ar fi timpul să încercați să și transmiteți ceea ce simțiți. Nu toți vă pot citi gândurile!

Sănătate: Inima vă poate da palpitații astăzi așa că vă sfătuim să vă exteriorizați sentimentele și să nu mai țineți totul în dvs.

Bani: Ultimele evenimente v-au lăsat fără bani în “visterie”. E momentul să căutați noi proiecte care să aducă o imbunătățire a situației dvs. financiare.

 

Gemeni

Dragoste: Sarcasmul dvs. poate fi ușor confundat cu lipsa de respect așa că apelați la farmecul dvs. înnăscut pentru a aduce zâmbetul pe fața persoanei iubite.

Sănătate: Mici probleme legate de digestie. Nu aveți de ce vă face griji. Atenție totuși la excesele culinare.

Bani: Nu v-au lipsit niciodată banii deoarece sunteți o persoană chibzuită. Însă impulsul de a achiziționa lucruri personale de mare valoare trebuie strunit; nu este tocmai momentul potrivit.

 

Rac

Dragoste:  Ați fost cam absent în cuplu în ultimul timp din cauza îndatoririlor profesionale. Partenerul vă poate surprinde astăzi cu o invitație pe care ar trebui să o onorați.

Sănătate: Oboseala își spune cuvântul și nu sunteți chiar în forma cea mai bună. Poate că ar trebui să vă hidratați mai mult.

Bani: E o zi foarte bună pentru negocieri și încheierea unor contracte. Ascultați-vă vocea interioară și luați decizia potrivită. Un prieten vă poate fi de folos.

 

Leu

Dragoste: Vă simțiți în familie ca peștele-n apă. Toată lumea e fericită să vă aibe alături pentru că știți să le demonstrați iubirea. Partenerul vi se pare fermecător chiar dacă știți că profită puțin de generozitatea dvs.

Sănătate: Ați cam exagerat cu mesele copioase și paharele. Aveți grijă la tensiune! Câteva zile de dezintoxicare nu strică.

Bani: Lâncezeala nu vă caracterizează; sunteți oameni de acțiune în cele din urmă, așa că banii vor veni ca de obicei. Posibil să vă facă cineva un cadou.

 

Fecioara

Dragoste: E o perioadă mai delicată pentru Fecioare. Se întrevăd schimbări în viața sentimentală. Aveți grijă ce alegeri veți face!

Sănătate: Durerile de spate n-ar fi nimic dacă nu ați fi intrat într-o depresie deloc productivă. Luați câteva vitamine și…. o decizie!

Bani: Încercați să rezolvați problemele legate de bani făcând apel la tactul care vă caracterizează. Nu disperați! În curând veți vedea luminița de la capătul tunelului.

 

Balanță

Dragoste: O să aveți parte de o surpriză. Poate să apară cineva care să vă dea lumea peste cap sau poate o veche iubire reapare pe tapet. Oricum ar fi, profitați la maxim!

Sănătate: Străluciți de frumusețe, radiați de sănătate. Cu o formă de zile mari, nu puteți trece neobservați. Vitalitatea e la nivelul cel mai ridicat.

Bani: Faceți câteva drumuri scurte în urma cărora vă veți întoarce cu un CEC consistent. Încercați să nu risipiți banii obținuți pe nimicuri.

Scorpion

Dragostea: Credeți că nu s-a născut încă perechea potrivită pentru dvs. Priviți cu atenție! E și ea pe undeva dar e posibil să o treceți cu vederea. Azi vă bucurați de propria companie.

Sănătate: Controlați-vă temerile altfel riscați să faceți atacuri de panică. Nici cu tensiunea nu stați prea bine. Beți un ceai și renunțați la cofeină și țigări măcar pentru o perioadă!

Bani: În afaceri tactul este indispensabil. Dacă nu reușiți să vă controlați agresivitatea veți supăra pe cine nu trebuie și finanțele dvs. vor avea de suferit.

Săgetător

Dragoste: Lipsa dvs. de încredere duce la discuții aprinse cu partenerul care se simte atacat. Verificați înainte de a face acuzații și nu vă mai luați după gura lumii.

Sănătate: Schimbările de temperatură pot fi vinovate de dispoziția dvs. și de o oarecare tensiune musculară. În rest, nu vă faceți griji inutile!

Bani: Bani, bani, bani… Niciodată nu sunt suficienți pentru dvs. iar astăzi vi se pare ca nu aveți deloc. Nu vă îngrijorați, veți primi un plic surpriza!

Capricorn  

Dragoste: Azi dragostea și efortul de a o menține arzând vi se par obositoare. Poate de unde nici partenerului nu-i arde mereu de glume.

Sănătate: Sunteți obosiți și doriți o perioadă de relaxare. O posibilă indigestie vă va ține în pat după-amiază, însă mai spre seară vă veți simți mult mai bine.

Bani: Ați făcut ceva cheltuieli zilele trecute, însa nu vă puteți plânge. Tocmai ați încheiat câteva contracte care vă vor aduce o sumă importantă de bani.

Vărsător

Dragoste: S-ar putea să vă aștepte marea dragoste după colț ori s-ar putea să fie doar un foc de paie. Inima va ști ce să facă.

Sănătate: Modificările de dispoziție vă fac uneori exuberanți, alteori triști. Fizic vă simțiți excelent, gata să apucați taurul de coarne.

Bani: Vă faceți treaba perfect, astfel încat e posibil să primiți un bonus suplimentar. E o perioadă în care dați randament și sunteți răsplătiți pe măsură, iar ziua de azi nu face excepție.

Pești

Dragoste: Azi e ziua flirtului pentru Pești. Nu se întrezărește o relație serioasă așa că vă veți bucura de efectul șarmului personal asupra persoanelor din jur.

Sănătate: Acuzați dureri articulare. Poate ați exagerat cu munca sau cu sportul. Oricum ar fi, vă puteți relaxa la un pahar pe o terasă. Numai unul….

Bani: O discuție poate degenera într-un conflict de muncă. Dacă doriți o mărire de salariu, spuneți-vă ferm punctul de vedere fără a recurge la violență.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed