HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Luni, 6 Martie 2017

Horoscop zilnic Luni, 6 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Horoscop-zilnic-Luni-6-Martie-2017 in Horoscop pentru fiecare zodie

În această zi pot apărea schimbări majore în ceea ce priveşte relţiile cu ceilalţi. Acordaţi o deosebită atenţie detaliilor pentru a vedea din timp cine vă este prieten şi cine vă este duşman.

Luni-6-Martie-2017

 • BERBEC: Energia schimbării vă ghidează paşii, iar acest lucru nu poate decât să vă aducă mai multe beneficii. Pe planul profesional şi cel finaciar nu veţi avea probleme, dar s-ar putea ca unii dintre apropiaţi să fie invidioşi pe succesele dumneavoastră.
 • TAUR: Diversitatea informațiilor primite va fi atât de mare, încât Taurii nu vor şti exact cum să reacţioneze. Este de preferat ca fiecare detaliu să fie analizat mai amănunţit şi abia apoi să fie luată decizia finală.
 • GEMENI: Nativii acestei zodii vor face anumite sacrificii care, până la urmă, vor duce la rezultatul mult aşteptat. Se prea poate să apară din senin o soluţie miraculoasă pe care ei o aşteptau de ceva vreme şi care să îi propulseze mai departe spre succes.
 • RAC: Încurcăturile se ţin lanţ de dumneavoastră, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă daţi bătuţi şi să lăsaţi lucrurile aşa. Faptul că vă simţiţi epuizaţi este o consecinţă a faptului că a venit vremea să cereţi ajutor.
 • LEU: Părerea Leilor poate fi interpretată greşit de anumite persoane, motiv pentru care cei apropiaţi vor fi ofensaţi că punctul lor de vedere este lăsat pe dinafară. Acordaţi atenţie şi celor din jur, pentru a nu risca să rămâneţi singur atunci când veţi avea nevoie.
 • FECIOARĂ: Veţi face pace cu cei care v-au greşit, ba chiar mai mult, veţi reuşi să găsiţi persoane demne de încredere. Acest lucru vă va ghida spre construirea unor relaţii de prietenie care să fie punctul de sprijin în realizarea proiectelor viitoare.
 • BALANŢĂ: Secretele ies la iveală în cadrul unei prietenii cu o persoană foarte apropiată. Din păcate, asta va duce la pierderea încrederii în cei din jur şi chiar la izolare. Cel mai bine ar fi să vă găsiţi un loc liniştit unde să analizaţi cu luciditate situaţia.
 • SCORPION: Acordaţi deosebită atenţie relaţiilor profesionale, pentru că ele sunt baza pe care veţi construi o carieră de succes. Munciţi în continuare şi nu vă daţi bătuţi până nu vă duceţi planurile la bun sfârşit.
 • SĂGETĂTOR: Prietenii vechi cu care, dintr-un motiv sau altul, nu aţi mai păstrat legătura, se vor întoarce la dumneavoastră. Fiţi prudenţi faţă de cei care v-au trădat în trecut, pentru a nu suferi încă o dată.
 • CAPRICORN: Suferințele semenilor nu vă vor lăsa rece, iar ca urmare, veţi încerca să îi ajutaţi aşa cum puteţi. Empatia de care daţi dovadă poate duce la înnodarea unor noi prietenii.
 • VĂRSĂTOR: Timpul liber de care vă bucuraţi vă dă prilejul să vă apucaţi de proiecte noi, care să vă aducă un câştig suplimentar. Profitaţi de acest lucru şi bucuraţi-vă de succesul care se întrevede la orizont!
 • PEŞTI: Neîncrederea în propriile puteri şi inclusiv în capacitatea de a lua decizii se oglindeşte în atitudea defensivă în care vă aflaţi. În cazul în care nu deţineţi cunoștințe suficiente despre un anumit lucru, nu ezitaţi să cereţi un sfat de la o persoană apropiată.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed