HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 26 Iulie 2016 – Taurii au parte de o zi cât se poate de frumoasă

Horoscop zilnic Marti 26 Iulie 2016 – Taurii au parte de o zi cât se poate de frumoasă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 998 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Horoscop-zilnic-Marti-26-Iulie-2016-–-Taurii-au-parte-de-o-zi-cât-se-poate-de-frumoasă.jpg

Taurii au parte de o zi cât se poate de frumoasă, Scorpionii fac un act de caritate pentru unul dintre cunoscuți iar Vărsătorii își înlătură o piatră de pe inimă.

Berbec

O discuție pe care o vei purta în contradictoriu cu cineva va reuși să te zăpăcească puțin. Nu prea vei fi în apele tale din această cauză însă ar trebui să fii atentă la comportamentul și atitudinea pe care le adopți față de cei din jur.

Taur

Ziua aceasta se anunță a fi una deosebit de frumoasă, iar acest lucru se datorează unui gest pe care-l va face pentru tine una dintre rude. Cu siguranță nu te așteptai la așa ceva din partea acesteia.

Gemeni

Una dintre rude are nevoie de srijinul tău, motiv pentru care ar trebui să îți faci puțin timp pe care să-l aloci în acest scop. Ar fi bine ca de acum înainte să acorzi mai multă atenție în ceea ce privește aspectele legate de aceasta.

Rac

Te ocupi de soluționarea mai multor probleme în același timp și nu reușești să faci nimic așa cum te-ai aștepta. Poate ar fi bine ca o parte din treburi să le amâni pentru o altă zi.

Leu

Emoțiile tale ies azi din tipare. Se pare că gestul unui cunoscut te va da peste cap și nu vei reuși să înțelegi care este motivul pentru care face acest lucru. Ar fi bine să deschizi larg ochii.

Fecioară

Ai foarte multe treburi de rezolvat în cursul zilei de azi. Chair dacă unele dintre acestea par destul de provocatoare la o primă vedere, dacă îți păstrezi calmul, vei reuși să treci cu bine peste ele.

Balanță

Dacă nu ai încredere într-o persoană, ar fi bine să impui niște limite în ceea ce privește relația pe care o ai cu aceasta. Decât să ajungi într-o fază în care să regreți amarnic un act comis, ar fi mai bine să analizezi atent anumite aspecte și să iei deciziile corecte.

Scorpion

Un amic îți cere să faci o favoare pentru el. La o primă vedere, ți se pare ușor deplasat ceea ce îți cere, dar după ce îți va oferi mai multe detalii, vei reuși să vezi că acesta are nevoie cu adevărat de ajutorul tău.

Săgetător

Se pare că o problemă din trecut te urmărește și nu reușești să găsești o modalitate prin care să te scapi de ea. Poate ar fi bine să discuți cu o persoană care are și ea un oarecare grad de implicare în aceasta.

Capricorn

Dacă două dintre rudele tale se află într-un conflict, ai putea să intervii în cursul acestei zile pentru a le deschide puțin ochii. Dacă nu faci acest lucru, s-ar putea ajunge la un scandal de proporții uriașe.

Vărsător

Ești entuziasmată, motivul fiind acela că reușești să te scapi de o grijă care nu te mai lăsa să dormi liniștită de ceva timp. Vei putea respira ușurată și îți vei putea seta noi obiective pentru care să lupți.

Pești

O problemă ce nu îți aparține ție, ci partenerului tău, pare să te afecteze într-o măsură destul de mare. Dacă vrei să îți iei o grijă de pe suflet, ar trebui să vezi cum anume se poate scăpa de aceasta cât mai curând.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed