HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 6 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Marti 6 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 830 views
Horoscop-zilnic-Marti-6-Septembrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Taurii primesc undă verde pentru a iniția activitatea mult dorită, Racii au motiv de sărbătorit iar Scorpionii intră în posesia unei informații care le este de mare folos.

Horoscop zilnic Marti 6 Septembrie 2016

Berbec

Deși aveai deja plănuite activitățile pentru ziua de azi, va interveni ceva ce îți va da întreg planul peste cap. Va trebui să te împaci cu ideea și vei reprograma o parte din activități pentru o altă zi.

Taur

Primești undă verde pentru a te ocupa de o activitate care înseamnă foarte mult pentru tine și pentru viitorul carierei tale. Vei fii foarte entuziasmată iar încrederea ta în forțele proprii va fi mai puternică ca oricând.

Gemeni

Sari în ajutorul cuiva și-i iei apărearea acestuia. Antipatia celor din jur va fi efectul imediat apărut în urma acestui fapt, motiv pentru care va trebui să fii foarte atentă de acum înainte la acțiunile pe care le vei întreprinde în preajma acestora.

Rac

Azi vei avea parte de o mare realizare, una care, cel mai probabil, se va resimți în plan profesional. Ai un motiv serios de a sărbători, lucru pe care-l vei și face în a doua jumătate a zilei alături de cei dragi ție.

Leu

Cineva are un tupeu nerușinat să mintă, iar acest lucru te scoate din sărite și nu ai cum să rămâi imună. Ai grijă însă ce faci, ai putea fi afectată puternic dacă nu îți vei ține sub control nervii.

Fecioară

Oscilezi între a petrece o seară alături de prieteni și între a sta acasă alături de cei dragi pentru a petrece câteva momente alături de aceștia, momente care au cam lipsit în ultima perioadă. Încearcă să vezi cine merită cu adevărat să se bucure de prezența ta.

Balanță

Te temeai de reacția partenerului atunci când urma să-i propui ceea ce vrei să faci în cursul acestor zile. Cu toate acestea, vei observa că, comportamentul lui este unul încurajator și-i vei spune ce ai de gând să faci fără nici un fel de temere.

Scorpion

Ajunge la urechile tale o informație importantă, una care te face să prinzi încredere în privința a ceea ce faci în momentul de față. Se pare că ziua ta va fi una mult mai bună decât te așteptai.

Săgetător

Vrei să faci ceva drăguț pentru partenerul tău de viață, însă nu ai idee ce l-ar surprinde cel mai mult. Poate ar fi o idee bună să apelezi la cineva drag lui care ar putea să îți ofere un pont.

Capricorn

Ai rugat cu ceva timp în urmă pe cineva să îți facă o favoare, însă nu ți-a oferit nici un răspuns, motiv pentru care speranțele tale au murit. Cu toate acestea, vei fi luată prin surprindere de ceea ce va face acesta pentru tine.

Vărsător

Simți nevoia să faci mai multă mișcare, motiv pentru care spre finalul zilei vei organiza o scurtă sesiune sportivă alături de una dintre cunoștinețele tale. Aceasta este încântată de ideea ta și se pare că acest lucru va deveni un obicei de-al vostru.

Pești

Organizezi o mică ieșire alături de gașca ta de prieteni. Spre dezamăgirea ta, o parte dintre aceștia vor refuza din diverse motive să ia parte la aceasta și vei fi nevoită să amâni toate planurile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed