HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 27 Ianuarie 2017

Horoscop zilnic Vineri, 27 Ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 955 views
horoscop-zilnic-vineri-27-ianuarie-2017

 

Berbec

Vineri-27-Ianuarie

Probabil că treci prin stări de confuzie sau frustrare şi poţi avea manifestări contradictorii. E posibil să te implici în acţiuni care ulterior se întorc împotriva ta sau îţi afectează reputaţia. Ai nevoie de a te retrage în singurătate, de a te dedica propriei tale persoane. Trăieşti cu impresia că relaţiile sentimentale nu îţi aduc sentimentul de fericire şi ai tendinţa să crezi tot ce ţi se spune în dragoste. Ai nevoie de mai multă odihnă.

Taur

Intri mai uşor în legătură cu cei din jurul tău, îţi faci prieteni în mijlocul cărora te bucuri de popularitate, ai o bună capacitate de a lucra în echipa. Ai mare nevoie de libertate în iubire, nu suporţi constrângerile şi limitele, așadar este posibil ca manifestarea sentimentelor tale să pară cam distantă. Te interesează în mod deosebit călătoriile şi tot ceea ce este legat de spiritualitate şi credinţă.

Gemeni

Ai o minte profundă, înţelegi totul dintr-o singură privire, precum și un fler incredibil de a descoperi o minciună. Totuşi comunicarea ta poate fi foarte aspră şi eşti greu de înţeles de către ceilalţi.  Ai succes în afaceri şi probabil obţii ajutor din partea femeilor. Poţi suferi însă şi schimbări de statut pe neprevăzute sau oscilaţii de comportament ori de ocupaţie. Ai nevoie de recunoaştere publică pentru realizările personale şi cauţi siguranţă prin statutul social şi carieră.

Rac

Ai parte de schimbări de dispoziţie, multe pasiuni şi interese, îţi place să-ţi împărtăşeşti ideile şi cunoştinţele tale şi altora. Te atrage aventura, îţi place să experimentezi şi e posibil să prezinţi un comportament inconstant şi superficial în relaţii, deşi ești sincer şi cu principii morale puternice. Comunici foarte bine cu partenerul de viaţă şi dai dovadă de o mare înţelegere la nivel mental faţă de cei cu care intri în contact. Ai mare nevoie să fii în compania celorlalţi şi să fii de ajutor.

Leu

Ai tendinţa de a-ţi face prea multe griji, mai ales în privinţa alimentaţiei, sănătăţii şi curăţeniei. Din punct de vedere al sănătăţii, probabil nu te bucuri de o vitalitate prea bună. Ai o mare atenţie la detalii, pierzi din vedere ansamblul, poticnindu-te în amănunte adesea fără importanţă. Ai un mare interes pentru tot ce e ţine de sănătate, terapii şi diete. Sentimentele sunt profunde, dar extreme, încât poţi ajunge uşor la o atitudine dura sau agresivă în cuplu. Viaţa ta amoroasă poate trece printr-o perioadă plină de haos.

Fecioara

Ai o viziune foarte analitică şi critică asupra vieţii în general. Există tentaţia de a manifesta afectivitate mai mult la nivel mental decât emoţional. Poţi câștiga rapid din speculaţii, dar poţi risca mult. Distracţiile, plăcerile, relaţiile sentimentale şi copiii joacă un rol important în această perioadă. Partenerul poate avea tendinţe spre capriciu şi inconstanţă, iar căsnicia probabil seamănă cu o competiţie. Eşti o persoană combativă, întreprinzătoare, entuziastă în relaţiile cu ceilalţi, ai tendinţa de a prezenţa un comportament gelos şi posesiv.

Balanţă

Probabil că ai câteva idei noi pentru a-ţi îmbunătăţi mediul în care trăieşti. Proprietăţile de orice fel – dar mai ales cele imobiliare – sunt de maximă importantă în această perioadă. Poţi avea probleme de sănătate din cauza stresului, dar ai şi o oarecare înclinație spre ipohondrie. Ai tendinţa de a-ţi face prea multe griji pentru orice, de aceea ar fi bine să cauţi situaţii în care nu se cere o tensiune emoțională prea mare, altfel sănătatea ta va avea mult de suferit. Viaţa sentimentală nu este foarte agitată, datoria şi responsabilitatea vor prima în relaţiile tale.

Scorpion

Îţi exprimi ideile fluent şi dai dovadă de o mare varietate de talente.. Ai relaţii bune cu rudele şi beneficiezi de ajutor din partea lor. Ai nevoie de a comunica în permanentă, vei încerca să înveți ceva nou chiar şi în mod autodidact. Distracţia, creaţia şi copiii sunt domenii în care poţi avea satisfacție şi mângâiere. Sentimentul de posesivitate este foarte puternic şi probabil că nu oferi suficientă libertate copiilor tăi. Ai putea obţine realizări dacă ai canaliza energia spre sport sau creaţie.

Săgetător

Te interesează latura materială a vieţii şi vei căuta să îţi măreşti acest aspect, dar numai prin efort propriu. Ai tendinţa de a aprecia oamenii dupa statutul material, dar ştii să respecţi şi valoarea intelectuală sau umană. Câştigi banii relativ uşor, dar ai tendinţa de a cheltui peste măsură. Ai nevoie de un mediu familial care să îţi ofere stabilitate. Simţi nevoia să fii mereu în compania cuiva şi să ştii că te poţi sprijini oricând pe cei apropiaţi.

Capricorn

Ai o memorie bună, putere de adaptare, o bună capacitate de învăţare, multă putere de convingere. Totuşi, e posibil să tragi uşor concluzii, uneori pripite. Impui respect oriunde te afli, eşti uşor de remarcat. Ai o mare rezistenţă la efort şi multă putere de recuperare. Ai o mare nevoie de a comunica, învăţa, precum şi o bună intuiţie. În plan relaţional, eşti o persoană comunicativă, sociabilă, plăcută, vorbăreaţă, cu o mare putere de seducţie, dar probabil cu un comportament dual uneori. Atenţie la posibile certuri cu rudele, pentru că probabil vei încerca mereu să te impui în faţa celorlalţi, fiind lipsit de răbdare.

Vărsător

Ai o intuiţie foarte bună, deciziile tale se bazează de cele mai multe ori pe instinct şi nu neapărat pe logică. Încerci să ţii secrete ideile tale, nu îţi place să ieşi în prim-plan, îţi lipseşte încrederea, dar ştii să ascunzi destul de bine asta. Atenţie la indecizie, inconsecvenţă, lipsa de fermitate, la câştiguri financiare fluctuante, trebuie să înveţi să fii econom şi calculat. Poţi avea mari câştiguri financiare, dar care pot fi risipite foarte uşor. Probabil ai o tendinţa mai puternică spre gelozie şi posesivitate, dar asta tot dintr-o mare nevoie de siguranţă în relaţiile tale…

Peşti

Din punct de vedere afectiv, ai nevoie de independenţa şi autonomie. Ai un mare ataşament faţă de casă şi familie, ești o fire sensibilă, cu schimbări mari de dispoziţie. Eşti o persoană de încredere, norocoasă, plină de tandreţe, ai maniere frumoase şi o veselie permanentă. Doreşti să intri în contact cu lumea, să discuţi, să comunici. Te atrag provocările, încerci să te impui în faţa celorlalţi prin îndrăzneală, nu eşti omul care umblă cu jumătăţi de măsură. E posibil că să-ţi atingi obiectivele cu mai multă uşurinţă în această perioadă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed