Home Horoscop sanatate Ce dietă este potrivită în funcție de zodie

Ce dietă este potrivită în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Ce dieta este potrivita in functie de zodie

Berbecii nu reușesc să țină o dietă fără a trișa din când în când, Leii caută mereu cele mai populare diete pentru a se menține în formă, iar Vărsătorii trebuie să renunțe la lene pentru a arăta așa cum își doresc. Află, din acest articol, ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt firi independente și sunt de părere că regulile există pentru a fi încălcate. Cu o astfel de atitudine, este destul de dificil să urmeze o dietă fără a trișa din când în când. Recomandarea noastră este Dieta Beverly Hills.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur sunt pregătiți să accepte provocările și să își testeze limitele. Niciun alt semn zodiacal nu este mai determinat decât un Taur. Cea mai bună opțiune pentru acești nativi este, după cum recomandăm, Dieta Mediteraneană.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativilor din zodia Gemeni le este destul de greu să țină o dietă. Sunt schimbători, iar dacă astăzi au luat o decizie, nu este sigur că mâine va rămâne aceeași. Au nevoie de o dietă care să îi motiveze constant și care să nu fie prea restrictivă. Recomandarea noastră este Dieta Volumetrics.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac încearcă să găsească un echilibru în alimentația lor, căci nu vor să cadă într-o extremă. Au nevoie de un regim pe bază de alimente sănătoase, dar care să le permită să se răsfețe din când în când. Recomandarea noastră este Dieta Mayo.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu sunt perfecționiști. Astfel, imediat cum sesizează kilograme în plus, sunt pregătiți să ia măsuri pentru a fi în cea mai bună formă. Recomandarea noastră este dieta Weight Watchers.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte serioși și motivați atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor lor, iar dietele nu sunt o excepție. Reușesc să urmeze până și cele mai restrictive regimuri, fără a se plânge. Recomandarea noastră este Dieta de Detoxifiere.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță sunt destul de încăpățânați, iar atunci când își pun în minte ceva, fac tot posibilul să realizeze acel lucru. Nu putem spune același lucru și despre diete. Deși sunt hotărâți să le înceapă, Balanțele nu prea se țin de diete. Tocmai de aceea, au nevoie de un regim pe termen scurt, dar care să dea rezultate imediate. Recomandarea noastră este Dieta Atkins.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion fac multe eforturi pentru a arăta de minune. În general, optează pentru acele diete care sunt în tendințe. Recomandarea noastră este Dieta Dukan.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt visători. Tocmai de aceea, ei preferă acele diete ce promit rezultate rapide și cu minimum de efort. Trebuie să evite excesele alimentare și să includă sportul în programul lor. Recomandarea noastră este Dieta Ketogenică.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn sunt foarte receptivi atunci când vine vorba de diete și le respectă cu strictețe. În general, ei mănâncă foarte mult atunci când sunt supărați. Recomandarea noastră este Dieta Rina.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt leneșii zodiacului. Viața lor nu este prea activă, iar efectele devin tot mai vizibile asupra kilogramelor. Exercițiile fizice regulate și un stil de viață sănătos trebuie să intre în rutina Vărsătorilor. Recomandarea noastră este Dieta NutriSystem…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești sunt prea ocupați cu tot felul de activități pentru a ține un regim strict. Ei au nevoie de gustări sănătoase pe care să le servească în timp ce fac altceva. Recomandarea noastră este Dieta Disociată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed