HomeHoroscop Horoscop săptămânal 11-17 Septembrie 2017

Horoscop săptămânal 11-17 Septembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 863 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Horoscop-săptămânal-11-17-Septembrie-2017.jpg

Horoscop săptămânal 11-17 Septembrie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Va concentrati tot mai mult pe aspectele financiare. Ce trebuie sa va caracterizeze in aceasta saptamana este reprezentat de disciplina si planificarea tuturor cheltuielilor. Implicati-va in tot ceea ce intreprindeti, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara! Sfarsitul saptamanii va fi unul foarte relaxant.

TAUR

Va veti evidentia tot mai mult in cercurile frecventate. Vor aparea schimbari importante, insa ramaneti cu mintea deschisa si totul se va rezolva de la sine! Echilibrul interior este factorul care trebuie sa va tina pe linia de plutire.

GEMENI

Trecutul aduce amintiri dureroase. Daca inca urmati anumite cursuri (facultate, cursuri de specializare etc.), nu le tratati cu superficialitate. Analizati totul cu grija si rabdare. De asemenea, este nevoie si de o analiza atenta a tuturor aspectelor importante din viata dumneavoastra.

RAC

Incepeti sa va concentrati asupra viitorului dumneavoastra. Prietenii va sunt alaturi si va vor sustine in toate activitatile. Apar si visuri vechi, insa nu va pierdeti in aceasta stare de melancolie! Sfarsitul saptamanii se va petrece in jurul persoanelor foarte dragi.

LEU

Sunteti foarte ambitiosi si doriti sa fiti apreciati. Veti munci foarte mult pentru indeplinirea scopurilor dumneavoastra. Vor aparea anumite cheltuieli mai consistente, insa nu vor fi in zadar. Atmosfera sfarsitului de saptamana este una foarte relaxanta.

FECIOARA

Sunteti foarte deschisi la schimbari, iar perioada este favorabila progresului. Veti primi multe sfaturi, majoritatea fiind de buna-credinta. Ramaneti concentrati pe munca si comunicati permanent. E o perioada buna de a lega prietenii noi.

BALANTA

Ca majoritatea zodiilor, in aceasta saptamana si dumneavoastra veti lua parte la schimbari. Sa nu uitati ca schimbarea cea mai importanta vine din interior. Puteti primi un cadou sau o suma de bani inca de la inceputul saptamanii.

SCORPION

Veti acorda mai multa atentie parteneriatelor pe care le-ati incheiat. Este foarte posibil ca aceasta saptamana sa va aduca alaturi o persoana interesanta cu care sa creati o relatie frumoasa. La sfarsitul saptamanii, vor aparea oportunitati de afaceri.

SAGETATOR

Volumul de munca va creste si va veti canaliza toata energia in aceasta directie. Nu neglijati insa sanatatea! Daca detineti o functie de conducere, ascultati-va subalternii si nu exagerati cu autoritatea. Este important sa fiti clar in orice situatie.

CAPRICORN

Sunteti tot mai entuziasmati, iar acest lucru nu face decat sa sporeasca lucrurile bune care vor veni. Incercati sa fiti cat mai clar in legatura cu telurile dumneavoastra, ca sa reusiti sa luati cele mai bune decizii. Daca aveti vreun sport preferat, in weekend puteti sa-l practicati fara griji.

VARSATOR

Familia devine centrul preocuparilor dumneavoastra. Puteti sa va implicati si in activitati casnice, mai ales ca in ultimul timp nu le-ati acordat atentia necesara. Daca aveti copii, petreceti cat mai mult timp alaturi de ei!

PESTI

Veti fi deosebit de creativi saptamana aceasta. Daca fluxul de idei e prea mare, sa aveti o agenda cu dumneavoastra pentru a le nota. Relaxarea sporeste daca aveti timp de plimbari scurte in aer liber. Cu toate acestea, nu fiti expansivi, deoarece este posibil sa provocati certuri…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed