Home Horoscop Zodiacul chinezesc săptămânal 11-17 Septembrie 2017

Zodiacul chinezesc săptămânal 11-17 Septembrie 2017

autor Elena Yvette
217 vizualizari
loading...

Șobolan

Un prieten va apela la tine deoarece trece prin nişte momente mai ciudate din punct de vedere emoţional. Fii alături de el şi explică-i faptul că toată lumea are momente mai grele. Săptămâna se învârte în jurul relaţiilor personale.

Zodiacul chinezesc saptamanal 11-17 Septembrie 2017

Bivol

Familia îţi va face câteva probleme. Viaţa ta amoroasă e destul de bine conturată şi ai grijă să o ţii departe de intrigi. Nu te aventura în a face promisiuni pe care nu le vei ţine!

Tigru

Va fi o agitaţie continuă pentru tine. Vor fi multe discuţii, iar tu te vei simţi copleşit. Încearcă să filtrezi tot ceea ce auzi şi să păstrezi doar informaţiile care te interesează. Caută momente în care să te relaxezi!

Iepure

Provocările acestei săptămâni vor fi destul de plăcute: activităţi cu copiii, creativitate, crezuri la care ţii foarte mult şi pe care trebuie să le argumentezi altora. Ia fiecare situaţie nouă ca pe o etapă de a te îmbunătăţi şi evolua spiritual.

Dragon

Săptămâna stă sub semnul cheltuielii. Ţi se pare că apar în calea ta numai reduceri sau târguri atrăgătoare. Nu tot ceea ce vezi este o afacere profitabilă. Cei din jur sunt puţin surprinşi de agitaţia de care dai dovadă.

Șarpe

Un prieten apropiat revine în viaţa ta şi îţi va oferi un sfat important. Trebuie să mergi să faci diverse investigaţii în ceea ce priveşte sănătatea. Dacă ţi se va prescrie un tratament, e cazul să îl urmezi întocmai. Ţine minte că şi acţiunile tale îţi influenţează starea de spirit şi, automat, sănătatea.

Cal

Toate elementele zodiacale stau sub semnul unei comunicări defectuoase în această săptămână. Şi Calul va trebui să aibă grijă cu informaţiile pe care le transmite rudelor sau prietenilor. Intenţiile tale pot fi nobile, dar ai tendinţa să fii mai critic decât e cazul. Aşteaptă să ţi se ceară sfatul, nu emite tu judecăţi nesolicitate!

Capră

Cariera ta are un sens ascendent şi te vei simţi mult mai optimist în această perioadă. Noua oportunitate la locul de muncă actual sau la unul nou îţi va aduce ceea ce căutai de mult timp: îmbinarea perfectă între muncă şi pasiune.

Maimuță

Dacă ai timp să îl dedici relaxării sau pasiunilor tale, profită de el! Te pierzi prea mult în detalii şi faci prea multe lucruri odată. Ajungi nu finalizezi nimic. Fa-ţi timp pentru tine, relaxează-te şi apoi treci la organizare!

Cocoș

Dacă ai nişte chestiuni legale pe rol, apelează la un specialist în domeniu. De asemenea, dacă ai conflicte cu persoanele din jur, caută un sfat la cei apropiaţi în care ai încredere. E o perioadă în care ai nevoie de sprijin.

Câine

Cercul tău de prieteni poate suferi din cauza ta pentru că nu eşti echilibrat, mai ales din punct de vedere financiar. Ori refuzi ocazii de socializare, ori exagerezi cu ele. Ia aminte că nu toată lumea are acelaşi parcurs profesional ori financiar şi nu te pot urma toţi în aceeaşi direcţie!

Mistreț

Toată săptămâna stă sub semnul negativ în comunicare. Nu te mai înţelegi cu nimeni şi ajungi chiar la ameninţări. Gândeşte-te că dacă ţie nu îţi place un lucru, nu înseamnă că îl poţi face altuia. Dacă ai parte de realizări, bucură-te de ele şi nu încerca să le diminuezi efectele…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies